X
bokor, fodor si popa

TSTV Astrid Fodor: Sper să-l conving pe domnul Popa!

Primarul Sibiului, Astrid Fodor susține că își dorește ca în mandatul 2016 – 2020 să continuie cu viceprimarii Corina Bokor (FDGR) și Virgil Popa (PNL), asta deși liberalul a anunțat că nu și-ar mai dori încă un mandat în funcția de viceprimar.

Astrid Fodor a explicat clar care sunt cerințele ei pentru viitorul viceprimar al Sibiului. ”Eu mă gândesc la programul meu. Eu, dacă am venit în fața sibienilor, am venit cu un program și mi-aș dori să se realizeze și acest program se poate realiza dacă toți știm despre ce e vorba și dacă toți tragem în aceeași direcție. Deci mi-ar trebui acolo care știe despre ce vorbim. Eu cred că FDGR – PNL este alianța cea mai firească și cea mai normală. Mie mi-ar trebui acolo, pe post de viceprimar, un om care știe despre ce vorbim, un om pe care te poți baza. Un viceprimar va primi atribuții pe care trebuie să le urmărească. Să zicem în cazul domnului viceprimar Popa, eu îmi petrec jumătate din timp cu Direcția Tehnică. Imaginați-vă un primar care nu cunoaște aceste aspecte. Încă n-am avut discuții cu liberalii, aștept să vină ei cu un nume”, a spus, printre altele, Astrid Fodor la Turnul Sfatului TV.

În privința negocierilor cu liberalii, Astrid Fodor a declarat că este deschisă, însă și-ar dori o persoană de profil tehnic și eventual să nu fie femeie. ”Aștept să vină ei cu un nume. Aștept propuneri în ideea în care am prezentat, profil tehnic ar fi cel mai bun și să lase politicul la o parte. Colaborarea între noi și PNL e foarte bună și consider că nici în relația cu municipiul Sibiu nu vom intra în nici un fel de blocaj. Este un pic cam mult pentru sibian (n.r. viceprimar Mariana Brunchea). Nu știu cum ar suporta un sibian o primărie condusă de trei femei. Trei Doamne și toate trei… Cred că ar fi puțin prea mult”, a mai spus Fodor.

Primarul Sibiului spune că în orice condiții noii viceprimari ai orașului vor trebui să uite total de politică. ”Viceprimarul din punctul meu de vedere ar trebui să uite că e membru de partid. Mi-aș dori ca partidele să se reformeze să-și dea seama că dacă tot pun politicul pe primul loc, până la urmă nu le va fi benefic. Trebuie să înțeleagă că în momentul în care ai fost ales primar, în momentul în care ai fost ales viceprimar, las partidul de-o parte și mă ocup de ceea pentru ce am fost pus acolo. Nu toată ziua să stea la ușa mea câte un membru de partid, să-i găsesc eu un job și să-i rezolv nu știu ce. Mai ales în primele zile după alegeri nu-și mai dau rând să-și rezolve problemele. După aceea se liniștesc”, a declarat Astrid Fodor.

Întreaga emisiune o puteți viziona aici:

Lista consilierilor locali ropusă de PNL:

1 Pop Răzvan – Codruț

2  Brunchea  Mariana- Gabriela

3  Popa Virgil

4  Drăgan  Tiberiu- Cornel

5  Spătari Ovidiu- Nicolae

6  Fotache Robert- Nicolae

7  Cândea Ciprian

8  Bibu Adrian-Cosmin

9  Cimpoca  Eugen- Marcel

10 Fulea Ciprian

11 Sava  Livia

12 Lazăr Dan-  Sebastian

13 Paskuj  Robert

14 Man Otilia

15 Constantinescu Ioan

16 Mertoiu Liviu

17 Minea Nicușor

18 Gabor Ana

19 Frățilă Marcela- Lucia

20 Brașoveanu Marius- Vasile

21 Iosif Dacian- Liviu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

23 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sile

  Il vrei pe dl. popa ca tu singura nu esti in stare de nimic…#va trebui sa mai asteptam un ciclu sa scapam definitiv de forum.oamenii isi vor da seama ca voi nu faceti nimic

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Agentul 009

  ”…Nu toată ziua să stea la ușa mea câte un membru de partid, să-i găsesc eu un job și să-i rezolv nu știu ce. Mai ales în primele zile după alegeri nu-și mai dau rând să-și rezolve problemele. După aceea se liniștesc”, a declarat Astrid Fodor.” Interesant!Foarte interesant!De unde stie d-na Fodor toate astea?Din auzite ori din experienta?Nu v-ati gindit s-o intrebati,dl Bratu?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ALO!!! Sunteți primarul sibienilor

  Sunteți primarul sibienilor, nu au trecut 24 ore de la votare și deja veniți cu declaratii prin care va lepădați de sibieni. Datoria dumneavoastră în calitate de prim(ar) sibian este de a fi un model, de a trage dupa dumneavoastra si cel mai amarat sibian, de a face tot ce va este în putință sa faceți pentru sibieni, inclusiv a găsi inclusiv acel job pentru o femeie de serviciu sau un sudor. Cu scuzele de rigoare sunteți departe de ceea ce înseamnă primar!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mutu de la manutanță

  Calule, vrei ovăz? Dl. Popa n-o să se lase prea mult rugat… O să-l convingeți sigur…. E dulce puterea…. Dacă pui mâna pe ea nu mai vrei să-i dai drumul… Nu-i așa?

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  la vremuri noi, tot noi

  Desigur, echipa cea veche sudata “la greu” trebuie sa ramana pe pozitii pentru a acoperi anumite aspecte din trecut si pentru a servi drept punte pentru viitoarele aranjamente ale “clientilor”. Ar fi chiar ciudat sa nu se reintregeasca echipa in toata gloria ei. Daca vine in loc vreun “rookie” care va scoate din greseala la iveala niste nereguli mai vechi tot de echipa asta facute?

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Romanul democrat

  In loc sa fi iesit la pensie fo(ru)mista de d-na Fodor cauta oameni sa-i faca treaba.Halal primar a-ti mai ales sibienilor.Normal ar fi sa-l puna la treaba pe Razvan Pop,dar se pare ca-i este frica de el.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    sibian

    Cati consilieri a avut fiecare partid in 2012 si cati are acum? O COMPARATIE ???
    Si la CJ la fel.
    Sa vedem care-i trendul, ca prea ne-ati zapacit cu informatii diverse.

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Jeleriu

  Rusine, sibieni! Va vinde acest oras bucata cu bucata intereselor straine care ne submineaza pe noi romanii de 26 de ani! Treziti-va si votati romanii, partide romanesti pentru a ne lua orasul inapoi din mainile strainilor! O istorie seculara romaneasca!

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Terezianu...

  Fodor si Cu Popa fac echipa buna la “tras” matza de coada si la promisiuni neonorate! Incompetenta sau reavointa? Amandoua sunt la fel de grave….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact