Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO Astrid Fodor. ”N-ar fi rău să rămânem cu echipa care a fost”. Mâine, la TSTV

VIDEO Astrid Fodor. ”N-ar fi rău să rămânem cu echipa care a fost”. Mâine, la TSTV

Primarul interimar al Sibiului și viitorul primar al municipiului, Astrid Fodor, a declarat după ce din primele date a reieșit faptul că a câștigat alegerile că își dorește să continue cu aceeași echipă de viceprimari, dacă va fi posibil. ”Suntem bucuroși nu numai pentru că am dat primarul, ci după numărătoarea pe care am făcut-o până acum, vom avea și majoritatea în Consiliul Local, iar în ceea ce privește voturi exprimate pentru Consiliul Județean Sibiu, voturi exprimate din municipiu, avem peste 50%, desigur acest scor va mai scădea după rezultatele care vor mai veni de la comune. Rezultatul este de fapt cel la care ne-am așteptat. (…) N-ar fi rău să rămânem cu echipa care a fost, pentru că acum acea echipă are experiență. Nu sunt sigură ce va decide PNL-ul sau ce va decide domnul Popa. Este o echipă care deja este sudată, ne știm foarte bine, ne știm și limitele și ce putem face. Avem numai în această vară cel puțin 50 de străzi”, a spus Astrid Fodor.

Primarul Sibiului a confirmat prima apariție publică, după alegerile locale într-un interviu acordat Turnul Sfatului TV. Acesta va fi transmis în cursul zilei de mâine.

Declarațiile le puteți urmări aici

https://www.youtube.com/watch?v=Cazxa0mzSUQ&feature=youtu.be

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Dragos

Acum 7 ani

bravo, bravo Sibieni! sunteti de 10 ori mai destepti decat miticii din Bucuresti! sa vedem acuma ce scoate FDGR-ul in judet..
Raspunde

B

Acum 7 ani

Felicit sibienii pentru votul lor! Era de asteptat ca acest oras, repus pe harta romaniei de forumul german, sa fie condus tot de un reprezentant de seama al FGDR, mana dreapta a lui Iohannis. Felicitari d-na primar Fodor si spor la treaba in continuare!
Raspunde

Scheerer

Acum 7 ani

Bravo Sibieni !!!
Raspunde

democrat

Acum 7 ani

I love Sibiu!
Raspunde

Romanul democrat

Acum 7 ani

Fodor e doar o marioneta ,iar Forumul German o asociatie fascista ce dispretuieste romanii si Romania!! Pacat de PNL.
Raspunde

...

Acum 7 ani

echipa este sudata intradevar, insa e sudata cu bune si mai ales cu rele. Scoateti afara ce e rau. Sau vreti sa spuneti ca totul a fost perfect pana acum?
Raspunde

Badea

Acum 7 ani

mai bine luai drumul lui Klingeis !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus