X
Moment de reculegere Subunitate Agnita

Moment de reculegere pentru pompierul care a pierit în misiune

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au păstrat, astăzi, un moment de reculegere în cinstea eroului pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealu Spirii București-Ilfov. Acesta și-a pierdut viața în timpul unei misiuni de stingere a unui incendiu izbucnit la o fabrică de încălțăminte.

“Cadrele ISU Sibiu sunt alături de familia îndurerată și se roagă pentru colegul lor, decedat, în timpul misiunii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmit reprezentanții ISU printr-un comunicat de presă.

Momentul de reculegere a fost ținut în toate subunitățile de pompieri din județul Sibiu.

Moment de reculegere subunitate Miercurea Sibiului

Moment de reculegere subunitate Miercurea Sibiului

Conform Mediafax, incendiul în care a murit pompierul s-a declanșat luni dimineaţa, în jurul orei 07.30, la o fabrică de încălţăminte din localitatea Jilava, pe o suprafaţa de aproximativ 2000 m2, la faţa locului fiind alocate de urgenţă 12 autospeciale de stingere, patru autospeciale pentru intervenţie la înălţime, o ambulanţă SMURD, o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD, patru autospeciale pentru descarcerare şi o autospecială CBRN. Aflat într-unul dintre echipajele care acţionau pentru lichidare, pompierul a murit după ce a fost surprins de un perete care s-a prăbuşit.

Moment de reculegere Subunitate Agnita

Moment de reculegere Subunitate Agnita

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact