Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Circulație închisă total pe strada Mirăslău

De joi, 9 iunie, și până miercuri, 15 iunie, traficul pe un tronson al străzii Mirăslău va fi restricționat complet.  ”Comisia de Circulație a aprobat închiderea străzii Mirăslău pe tronsonul dintre bulevardul Vasile Milea și strada Hipodromului pentru așternerea stratului de uzură. Pentru execuția acestor lucrări traficul va fi complet închis în perioada 9 – 15 iunie. Reamintim faptul că pe această stradă au fost efectuate lucrări de modernizare a rețelelor de apă și canalizare, a carosabilului și trotuarelor, în cadrul unui contract semnat de Primăria Sibiu cu firma SC Terra Building SRL. Rugăm șoferii să folosească străzile învecinate pentru deplasare”, informează reprezentanții administrației locale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus