Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Alertă cu bombă la o clădire de birouri din București

Alertă cu bombă la o clădire de birouri din București

Actualizare

Bărbatul care a fost dus la audieri în cazul alertei cu bombă din Capitală a spus că a făcut o glumă, acesta fiind paznicul clădirii de birouri, au declarat, joi, surse din Poliţie pentru MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, bărbatul este paznicul clădirii de birouri. Acesta este bănuit că a sunat de pe o cartelă prepay, cu acelaşi număr cu care şi-a făcut şi contul de facebook, au declarat aceleaşi surse pentru MEDIAFAX.

 

Un bărbat suspectat că a anunţat existenţa unui dispozitiv exploziv în incinta unei clădiri de birouri din Sectorul 2 al Capitalei a fost dus la audieri la Poliţie Capitalei, pirotehniştii continuând cercetările după ce clădirea a fost evacuată, anunță Mediafax.

"Avem un posibil suspect, bărbat bănuit că a făcut apelul la 112, audiat în acest moment la poliţie. Colegii de la Serviciul Pirotehnic au terminat de verificat subsolul. Sunt 26 de etaje de verificat, va fi o intervenţie de durată. Traficul în zonă a fost deviat pentru a se evita orice pericol", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.
 Pirotehniştii continuă cercetările, după ce câteva sute de persoane au fost evacuate din clădire. Oamenii spun că li s-a cerut să evacueze clădirea însă nu li s-a explicat de ce.
Pe lângă pirotehnişti, la faţa locului sunt echipe de la ordine publică, poliţia rutieră şi pompieri. Dacă se va dovedi că este vorba despre o alarmă falsă, cel care a alertat poliţia se va alege cu dosar penal şi riscă să plătească intervenţia.

Știrea inițială

La ora 13.55 la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată existenţa unui dispozitiv exploziv în incinta unei clădiri de birouri din Sectorul 2 al Capitalei, în apropierea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, anunţă Poliţia Capitalei, citată de Mediafax.

La faţa locului a ajuns Serviciul pirotehnic al Poliţiei Române, clădirea fiind evacuată, precizează poliţiştii.

Potrivit Mediafax, în zonă se circulă îngreunat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus