X
ponta_iohannis2

Ponta îi cere demisia lui Iohannis. ”Pe urmă te cred…”

Fostul premier Victor Ponta îi cere demisia preşedintelui Klaus Iohannis, reproşându-i, într-o postare pe Facebook, că nu respectă criteriile de integritate pe care le cere aplicate partidelor. Ponta îl acuză pe Iohannis că a folosit tragedia de la Colectiv ca să atingă scopuri politice meschine, informează news.ro. ”Sunt de acord cu Klaus Iohannis, doar că el una spune şi exact invers face”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

 Fostul premier continuă afirmând că ”integritate înseamnă ca atunci când există o decizie definitivă şi irevocabilă a justiţiei că ai furat o casă cu acte false dai casa înapoi (şi banii încasaţi ca şi chirie) şi îţi dai demisia”. ”Integritate înseamnă că atunci când ai dosar făcut de ANI pentru o situaţie de incompatibilitate pentru care sute de primari şi consilieri şi-au pierdut mandatul (toţi au pierdut în instanţă) nu tragi de timp cu procesul şi îl rezolvi după ce ai fost ales Preşedinte. Integritate înseamnă să nu «vopseşti» candidaţii Partidului tău (Scripcaru la Braşov, Florea la Mureş, Gutău la Vâlcea, etc) în aşa zişi «independenţi» ca să prosteşti lumea că respecţi criterii pe care nu dai doi bani!”, continuă Victor Ponta. ”Şi mai ales integritate înseamnă să nu foloseşti tragedia oamenilor de la «Colectiv» ca să îţi atingi scopuri politice meschine!!! Deci Domnule Iohannis- demisia / şi pe urmă te cred cu integritatea!!!”, mai scrie Ponta.

 Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj către alegători, spunând că el poate cere reformarea partidelor, dar că singur nu va reuşi acest lucru, ci doar alegătorii prin vot poate determina partidele să adopte şi să respecte criteriile de integritate. ”Votul este instrumentul prin care partidele pot fi obligate să devină mai bune, mai performante, să aibă politici mai bune, să aibă criterii de integritate pe care le respectă”, a afirmat preşedintele.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Denysa

  E momentul sa ne recuperam tara din mainile strainilor care ne fura!!! PSD la guvernare!!! PSD, dragoste, integritate si harnicie! PSD este dragostea materna, este emotia primului sarut, este linistea primei nopti de vara! PSD e respiratia fiecaruia dintre noi!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  -

  in orice caz,cand ma trimetea mama la piata cumparam si crini mamei tot asa cum mama ne cumpara crini, domnule zzz, ai avut cumva o mama care-ti cumpara crini de la piata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact