Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Tânără de 16 ani accidentată pe trecerea de pietoni

Tânără de 16 ani accidentată pe trecerea de pietoni

O tânără de16 ani a fost accidentată ușor în urmă cu puțin timp, pe trecrea de pietoni de pe Calea Dumbravii, în zona Dioda, informează reprezentanții Poliției Sibiu. Șoferița, de 31 de ani, circula din direcția centru, spre Rășinari.

Traficul este ușor îngreunat.

foto Dumitru Rentea/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

XYZ

Acum 7 ani

Pana mea...poate o sa se ocupe politia e masinile parcate pana langa trecerea pentru pietoni, si poate pietonii o sa inceapa sa inteleaga, ca o masina nu poate sa opreasca in 30 cm, nici la 20 km/h. Zilnic vad pietoni care vorbesc la telefon si se arunca pe tecere fara sa se asigura nici macar o secunda. Nu uitati ca la volanul unei masini se afla tot un om, nu un magician!
Raspunde

RE ardelean 100%

Acum 7 ani

XYZ Cu durere in suflet iti spun ca esti o tamba Ai gandit u sa faci comentari nefondate
Raspunde

masca

Acum 7 ani

pai daca analizezi accidentul asta, daca tanara era si ea putin atenta probabil scapa doar cu o sperietura; asa ca nu strica sa te uiti de doua ori sa vezi daca nu vine vreun sofer adormit chiar daca esti pe "prioritate"
Raspunde

Sibiu

Acum 7 ani

Este foarte periculoasa aceea trecere de pietoni!
Raspunde

anonim

Acum 7 ani

Or fi si soferi antitalent dar ar fi bine sa caste ochii si pietonii daca tin la pielea lor si asa cum soferii se concentreaza la condus cand sunt la volan si pietonii ar trebui sa se concentreze la trecere nu sa viseze cu ochii deschisi si urechea in telefon.
Raspunde

SB10NUT

Acum 7 ani

Au si masinile parcate aiurea o vina, au si pietoni o vina ca nu se asigura si stau cu ochii in telefon, dar trebuie si soferi sa fie mai atenti si mai putin grabiti.
Raspunde

zzzz

Acum 7 ani

se intampla accidente mult mai grave si nici macar nu le mentionati ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus