Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Președintele Germaniei a aterizat la Sibiu

Președintele Germaniei a aterizat la Sibiu

Președintele Republicii Federale Germania, Joachim Gauck, a aterizat în jurul orei 11:30 pe Aeroportul Internațional Sibiu. Delegația demnitarului german este însoțită în vizita de la Sibiu și de președintele României, fostul primar Klaus Iohannis.

Potrivit programului oficial, la zece minute după ora 12:00 delegația germană condusă de președintele Germaniei, Joachim Gauck, se va întâlni cu reprezentanții administrației locale în sediul Primăriei. La ora 12:50, cei doi președinți vor vizita pentru 20 de minute Colegiul Național ”Samuel von Brukenthal”, după care vor intra și în Biserica Sfânta Maria din Piața Huet.

Președintele Germaniei va discuta timp de o oră, cu începere de la ora 13:50, cu reprezentanții sașilor din România, la sediul Forumului Democrat al Germanilor din România. Vizita la Sibiu se va încheia cu o deplasare la Cisnădie, la biserica fortificată din centrul orașului.

Președintele Joachim Gauck a ajuns în România de ieri, la invitația președintelui Klaus Iohannis. La București, oficialul german s-a întâlnit și cu premierul Dacian Cioloș. După vizita de la Sibiu, delegația RFG se va deplasa înapoi la București, unde, în cursul zilei de miercuri, este programată o întâlnire cu oamenii de afaceri germani și români.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus