Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Tornadă la Cuci, jud. Mureș. S-au îndoit stâlpii de curent

Tornadă la Cuci, jud. Mureș. S-au îndoit stâlpii de curent

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Horea" al județului Mureș, colonel Dorin Oltean, a declarat, pentru AGERPRES, că în urma furtunii extrem de violente, descrisă de localnici drept o tornadă, acoperișurile a 307 case din comuna Cuci, din satele Dătășeni și Cuci, au fost avariate, în 12 cazuri acestea fiind distruse în totalitate.

Pe pagina de Facebook Energie for Romania sunt publicate câteva poze în care stâlpi solizi de electricitate sunt contorsionați și puși la pământ ca niște jucării de plastelină

Colonelul Oltean a arătat că în Cuci au fost avariate acoperișurile a 153 case, 7 au fost distruse în totalitate, turlele la două biserici au fost puse la pământ, iar un bărbat care se afla într-o gheretă a fost rănit la o mână. În Dătășeni au fost afectate parțial acoperișurile la 150 case, la 5 case acestea au fost distruse în totalitate, 6 stâlpi de curent electric au fost doborâți, o autoutilitară a fost răsturnată și două persoane prezintă contuzii ușoare.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus