Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

ACTUALIZARE FOTO VIDEO. Iohannis, vizat de ”vânătorul” de președinți

ACTUALIZARE FOTO VIDEO. Iohannis, vizat de ”vânătorul” de președinți

Persoana care a încercat să-i dea președintelui Iohannis un plic, este Faur Isaia, timișoreanul care în 2000 l-a stropit cu cerneală pe fostul președinte Emil Constantinescu. În 2001, el i-a dat o scrisoare președintelui României de la acea dată, Ion Iliescu, cu ocazia vizitei pe care acesta a efectuat-o în județul Arad. Isaia i-a cerut atunci lui Iliescu și o audiență la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres. În 2007, el a fost oprit, pe Dealul Patriarhiei, de jandarmi și polițiști în timp ce încerca să intre în perimetrul rezervat demnitarilor și să se apropie de președintele de la acea dată, Traian Băsescu. Faur Isaia a explicat că voia să-i transmită lui Băsescu mai multe scrisori cu sesizări.

DSC_2355

DSC_2387

Știrea inițială:

Un bărbat a fost oprit de SPP-iști în momentul în care a vrut să-i înmâneze președintelui Klaus Iohannis câteva hârtii. Bărbatul a strigat că are un memoriu pe care vrea să-l dea personal președintelui, însă acesta a fost ”placat” de agenți. Iohannis s-a oprit la rândul lui și a păstrat distanța, spunând că ”n-am mai fost de mult timp în Sibiu...”

DSC_2365

Potrivit programului oficial, la zece minute după ora 12:00 delegația germană condusă de președintele Germaniei, Joachim Gauck, se va întâlni cu reprezentanții administrației locale în sediul Primăriei. La ora 12:50, cei doi președinți vor vizita pentru 20 de minute Colegiul Național ”Samuel von Brukenthal”, după care vor intra și în Biserica Sfânta Maria din Piața Huet.

DSC_2382 DSC_2367 DSC_2365 DSC_2364 DSC_2363 DSC_2362 DSC_2361 DSC_2360 DSC_2359 DSC_2358 DSC_2357 DSC_2356

Președintele Germaniei va discuta timp de o oră, cu începere de la ora 13:50, cu reprezentanții sașilor din România, la sediul Forumului Democrat al Germanilor din România. Vizita la Sibiu se va încheia cu o deplasare la Cisnădie, la biserica fortificată din centrul orașului.

link video: https://www.facebook.com/TurnulSfatului/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

GOGUPINTENOGU

Acum 7 ani

Tanti GA_FOSTEA si fasi?Nu o mai linji pi ia?Ti linji pi tini!?
Raspunde

!

Acum 7 ani

"după care vor intra și în Biserica Sfânta Maria" Din anul 1545 se numeste: EVANGELISCHE STADTPFARRKIRCHE sau Catedrala evanghelica din Sibiu In credinta evangeliga sta pe locul unu Jesus, maicasa nu e prea importanta, asa ca o biserika evangelica nu poate sa fie biserica "sfanta marie" Dupa 471 de ani inca nu ati inteles ?
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

Io le-am scris deja de vreo 176 de ori, se pare ca le place sa se blameze in public. Sau ca nici nu le pasa...
Raspunde

cetateanul

Acum 7 ani

Se pare ca " sibianul" cu dosarul era Faur Isaia, un timisorean instabil psihic ce l-a stropit cu cerneala pe presedintele Constantinescu, in trecut... Desigur, stirea trebuie sa apara cum ca un sibian...altfel ce scandal ar mai prelua presa lui Udrea+ Ghita?
Raspunde

cetateanul

Acum 7 ani

Felicitari ptr. ca ati actualizat stirea!
Raspunde

-

Acum 7 ani

pardon ,cetatene, ca neamtu nu stie romaneste si sasu,nu este interesat de poezie,, ah ,domnule s-au gandit amandoi,ce badaranie de caracter!'' da sti ,domnule ,ca are o masina mai frumoasa decat excelenta sa laurentiu, ?ca tot ce voia cetateanu' era sa vada ce marca era masina pentru a-i cumpara,domnghiule, si la excelenta sa laurentiu ,domnghiule,una tot la fel...
Raspunde

Nelu Ciclinean

Acum 7 ani

Waw! Ce stire de senzatie....au si sibienii kamikazele lor ce a fost anihiliat de gorilele no brain de la SPP...WTF!
Raspunde

Cris

Acum 7 ani

pe langa ce e evident: sibianul/timisoreanul etc. tare am ras si la asta ”n-am mai fost de mult timp în Sibiu…”
Raspunde

RISC

Acum 7 ani

..........poate ca miliioane ar vrea sa isi scrie oful Presedintelui, dar decenta si bunul simt fata de o vizita a unui alt Presedinte de tara trebuia sa fie lasata ca ceva frumos si ARUNCAT CU NOROI IN BANII CETATENILOR . SPERAM SA FIE SANCTIONAT ACEST INDIVID, pana la urma unii sunt tot din copaci si astfel de evenimente nu sunt de laudat ! ..oricum MIROASE URAT INCIDENTUL, poate ca trebuiau masurate riscurile cu astfel de .............ALO CINEVA AUDE?
Raspunde

....

Acum 7 ani

Puțină cerneală nu-i strica nici dlui Klaus! Să-și aducă aminte că, ghinion, este și el un biet profesoraș...
Raspunde

....

Acum 7 ani

Puțină cerneală nu-i strica nici dlui Klaus! Să-și aducă aminte că, ghinion, este și el un biet profesoraș...
Raspunde

RISC

Acum 7 ani

ACTUALIZARE LA RISC > adica acel individ trebuia sa caute si alte metode de a bordare si comunicare pentru a-si rezolva problemele nu in ziua unei vizite in orasul nostru..deci NU TREBUIA SA ARUNCE CU NOROIIN BANII CETATENILOR!
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Uite ca, eu sunt un cetatean si NU consider ca a incercat sa "ARUNCE CU NOROIIN BANII CETATENILOR". Cand aud de orice tine de G... imi aduc aminde de istoria recenta (70 ani in urma).... Deci, despre ce vorbim ????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus