X
viernheim-110-_t-1466691664967_v-16to7

Atac într-un cinematograf din Germania

Update 21.20

Deși primele informații de la fața locului spuneau ca mai mult de 20 de persoane au fost rănite, s-a dovedit că  ‘Atacatorul s-a deplasat în complexul de cinematografe și dădea impresia că are probleme psihice. Bărbatul avea asupra sa o pușcă sau un ‘pistol lung’ și forțele speciale au intervenit și l-au împușcat’, a declarat ministrul de interne al landului Hesse, Peter Beuth, în parlamentul regional, citat de Agerpres.

‘Nu există nicio dovadă că alte persoane în afară de atacator au fost rănite sau ucise’, a afirmat Beuth, adăugând că bărbatul a luat ‘ostatici’.

UPDATE 18:07 – Autorul atacului comis într-un cinematograf din sud-vestul Germaniei este mort, anunţă surse din cadrul Ministerului german de Interne, informează Mediafax.

Conform presei germane, autorul atacului – neonazistul Samuel Hydenburger – a fost împuşcat mortal în cursul descinderii forţelor speciale.

Cel puţin 25 de persoane au fost rănite după ce individul intrase înarmat în cinematograful Kinopolis din Viernheim, un orăşel situat în sud-vestul Germaniei.

Potrivit unor surse, răniţii au fost victima gazelor lacrimogene care ar fi fost folosite de autorul luării de ostatici sau de către poliţie.

Știrea ințială

Forţele de ordine din oraşul german Viernheim au înconjurat un cinematograf în care un individ înarmat a deschis focul. Se vorbeşte că ar fi fost răniţi între 25 şi 50 de oameni. Conform primelor informaţii, atacatorul poartă cagulă şi este înarmat cu o armă de atac. De asemenea, ar purta o centură de gloanţe, transmite DIGI24.

Unele surse, citate de presa germană, spun că bărbatul ar fi luat şi ostatici. Un purtător de cuvânt al poliţiei germane a confirmat că este vorba despre o situaţie periculoasă.

Oraşul Viernheim se află la circa 25 de kilometri distanţă de Frankfurt.

Ştire în curs de actualizare

foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact