Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FC Hermannstadt a promovat în Liga a III-a. Sibienii i-au umilit pe gorjeni, în meciul retur

FC Hermannstadt a promovat în Liga a III-a. Sibienii i-au umilit pe gorjeni, în meciul retur

FC Hermannstadt a promovat în Liga a III-a după ce a câştigat şi meciul retur din barajul contra celor de la Gilortul Târgu Cărbuneşti, reprezentanta judeţului Gorj.

Trupa lui Jean Gavrilă a câştigat cu scorul de 5-1 în deplasare, după ce acasă s-a impus cu 1-0.

Pentru sibieni au marcat Daniel Tătar de două ori, Călin Trohin, Ionuţ Simion şi Adrian Greavu.

FC Hermannstadt este formaţia care a terminat pe primul loc Liga a IV-a din judeţul Sibiu, cu victorii pe linie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

8 comentarii

Koko

Acum 7 ani

Acum daca vreti rezultate, schimbati-l pe Gavrila,acest Iordanescu al fotbalului sibian!! Am vazut cateva antrenamente, are aceleasi metode ca acum 30 de ani..
Raspunde

Dragos

Acum 7 ani

bravo baieti! acuma trebuie construit ceva durabil...
Raspunde

Toto

Acum 7 ani

In primul rand, sa va schimbati numele, apoi va doresc să aveți ambitia sa promovti in liga a II a in cel scurt timp. Succes !
Raspunde

robert

Acum 7 ani

Fotbal ne trebuie? Pe bune? Voi nu v-ati uitat la nationala?? Sunt atatea alte sporturi care merita atentie si care au adus rezultate
Raspunde

P.B.

Acum 7 ani

Felicitari tuturor si tot asa mai departe! ,,Cainii latra, caravana trece"...cam asa-s comentatorii sfatuitori sa va schimbati numele, antrenorul etc. :)
Raspunde

jilu

Acum 7 ani

Orice proiect de genul asta nu va dura mult, tocmai din cauza primariei, autoritatilor si firmelor locale care nu sponsorizeaza. Exista dorinta de performanta, dar nu exista posibilitati. Trist.
Raspunde

ger

Acum 7 ani

Stimate "toto" Ìn Ardeal precis nu se supárá nimeni pentru denumirea de FC Hermannstadt, nici prin Europa ( Austria, Germania, Elvetia, Tirolul de Sud - Italia, párti din estul Frantei, s.a. )
Raspunde

Codrut Coco

Acum 7 ani

O "mare" realizare a sportului sibian. Singurii care vor castiga sunt Birt si gasca lui care vor fura si mai mult, vor devaliza Piete SA sub ochii ingaduitori ai Primariei Sibiu. Dar ce sa-i faci la om, daca ii are la mana pe cei din Primarie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus