X
shopping city sibiu

Investiții de 10 mil. de euro în Sibiu Shopping City. ”Galeria va fi reconfigurată”

La câteva zile cupă ce anunțau, printr-un raport publicat de Bursa din București, că au cumpărat Sibiu Shopping City cu 100 de milioane de euro, reprezentanții companiei de real-estate NEPI spun că tot mall-ul de la marginea Sibiului va intra într-un proces de reamenajare și modernizare.

Alex Morar, CEO-ul NEPI, a declarat pentru Ziarul Financiar că investițiile preconizate pentru anul acesta se ridică la 10 milioane de euro.

“La Sibiu vom începe procesul de modernizare, vom aduce acolo un cinematograf sub un brand cunoscut, iar galeria va fi reconfigurată. Investiţia va fi cam de 10% din cât am plătit pentru proprietate, adică aproximativ 10 milioane de euro”, a declarat Alex Morar pentru sursa citată.

NEPI are 200 de milioane de euro pentru investiţii în perioada următoare şi spune că, până la finalul anului, va anunţa achiziţia unui nou centru comercial în România.

“Suntem în discuţii cu o proprietate într-un oraş secundar din România şi vom anunţa achiziţia anul acesta. Ne concentrăm pe retail, iar în segmentul de birouri suntem activi în măsura în care găsim oportunităţi. Ambiţia noastră este să avem un portofoliu cât mai mare, la o calitate foarte înaltă. Ideal ar fi să construim noi, nu să cumpărăm proiecte gata ridicate”, mai spune Alex Morar, CEO-ul dezvoltatorului NEPI.

Pe zona de retail, NEPI are pe piaţa locală proiectele Mega Mall, Promenada Mall, Iris Titan Shopping Center, Vulcan Value Centre în Capitală, precum şi alte proiecte în ţară: City Park în Constanţa, Shopping City Deva, Brăila Mall, Vulcan Value Centre, Shopping City Galaţi, Piteşti Retail Park, Ploieşti Shopping City, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Timişoara, Severin Shopping Center, Aurora Shopping Mall din Buzău.

Citește și:

NEPI a cumpărat Shopping City Sibiu cu 100 mil. euro

Sursa foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tica motorica

  Pe cand locuri de gratar special amenajate de unde sa putem cumpara bere si mici la preturi de producator? Aloooo, ne aude si pe noi cineva din mai marii judetului?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  karl

  Aceste Mall-uri si Hipermarket-uri nu platesc absolut niciun impozit, afar de cele pe salarii. Toate au contracte oneroase de management cu diferite firme offshore. Profitul se duce acolo iar noi ramanem ceea ce suntem: PIATA DE DESFACERE PENTRU OCCIDENT.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un cititor

  Daca nu se transforma repede in mall, o sa cam piarda din cliecti dupa finalizarea mall-ului de langa Podul Garii …. Asa ca ii cam arde :)))

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Reconfigurat-reconfigurată, dar calitatea mărfurilor din prăvălii? Nu găsești nicăieri blugi Levis… A la magazinul ăla de sport, dar sunt doar modelul clasic bărbătesc… Marfa din mall e ca de bazar, nu de mall occidental…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact