X
irisului lavandei si dafinului google earth

Sibiul are trei străzi proaspăt botezate. Toate cu nume de plante

Consiliul local Sibiu a atribuit nume pentru trei noi căi de circulație în interiorul municipiului Sibiu. Străzile care de joi poartă numele Irisului, Lavandei și Dafinului se află în cartierul Gușterița, dincolo de podul amplasat pe strada Podului, peste râul Cibin.

Strada Irisului este cea mai lungă, ea intersectându-se perpendicular cu strada Podului și paralel cu râul Cibin. La rândul lor, Dafinului și Lavandei sunt străzi perpendiculare pe strada Irisului. ”Propunerea de atribuire de denumiri străzilor se face la solicitarea proprietarilor de terenuri din zonă, în vederea stabilirii adreselor poștale”, se arată în referatul care însoțește proiectul de atribuire a noilor nume.
Cele trei străzi sunt de pământ și fac parte din domeniul public al municipiului Sibiu.

irisului lavandei si dafinului

Foto principală: Google Earth
Foto din articol: Primăria Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tiberiu

  Da, pentru că în 2016 trebuie să fie gata asfaltate străzile ca să le poți da nume.. și pentru că străzile trebuie asfaltate înainte să se construiască, case în zonă. Pentru că logica la omul de sus e maaaare.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   @@@

   E doar o critica adusa Primariei, cat despre asfaltate ante edificari constructii pe strazi, asa se practica in Occident, asa a fost si in Zona Industriala Vest sau cart. Tineretului.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tiberiu

  Voi trebuie să înțelegeți că asfaltarea și reabilitarea străzilor nu se face așa.. pocnești din degete și gata. În primul rând trebuie bani, în al doilea rând, nu te poți apuca de toate străzile odată, în al 3-lea rând, Nu poți critica Primăria pe tema asta, când s-a văzut în fiecare an că se reabilitează și se asfaltează un număr impresionant de străzi, față de alte orașe. Critici ar trebui aduse celor de la gaz și curent, care sparg străzile imediat după ce sunt reabilitate.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   LaFlemme

   Si totusi criticam Primaria ca nu da in judecata pe cei de la gaz si curent ca nu lasa drumul in acelasi stadiu cum l-a gasit. Primaria nu are nicio vina ca e plina de incompetenti, nu? Deci, sa nu mai criticam ca asa zice Tiberiu.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    @@@

    Eh, cam asa ceva :) Si sa fim seriosi, la cati bani are Primaria, poate mai mult, de acord ca se fac multe, dar se poate mai mult. Ma uitam zilele trecute la Arad, chiar cautam strazi periferice neasfaltate, si nu mai au….

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mugurel baiat Gigel

  Sibiul are 3 strazi in total asfaltate. V-a zis-o bine Dragnea, oras cu peste 100 de strazi de pamant! Mare civilizatie la Sighi!!! Rad Slatina si Caracalul de voi! Sunteti o forma fara fond!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact