Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cioloş: Nu o să decidem până în toamnă nimic pe regionalizare, dar ar trebui începută o dezbatere

Cioloş: Nu o să decidem până în toamnă nimic pe regionalizare, dar ar trebui începută o dezbatere

Premierul Dacian Cioloş a declarat, astăzi, în deschiderea Forumului Administraţiei Publice Locale, că dezbaterea privind regionalizarea ar trebui începută, chiar dacă actualul Guvern nu va lua nicio decizie în acest sens, informează News.ro

”Problema regionalizării am mai ridicat-o şi la întâlnirile pe care le-am avut cu asociaţiile primarilor şi cu diferite discuţii cu responsabilii Consiliilor Judeţene. Sigur nu o să decidem noi regionalizarea în acest mandat, până la sfârşitul anului, dar cred că e important să folosim această perioadă şi să relansăm această dezbatere astfel încât după alegerile parlamentare să intrăm în linie dreaptă cu această temă”, a declarat Cioloş, la Forumul Administraţiei Publice Locale.
Priorităţile celei de-a doua etape a mandatului actualului Guvern în relaţia cu administraţia publică locală şi oportunităţile existente pentru derularea unor proiecte de investiţii durabile, la nivel local vor fi dezbătute, luni şi marţi, la Forumul Administraţiei Publice Locale, eveniment organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale, la care sunt aşteptaţi preşedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloş, miniştri, şefii celor două Camere ale Parlamentului, reprezentanţi ai administraţiei locale, ai ONG-urilor, ai mediului academic şi ambasadori.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Frentescu

Acum 7 ani

Regionalizarea judetelor Sibiu, Valcea si Gorj! Ne leaga aceeasi dezvoltare, idealuri si viitorul nostru va fi doar impreuna!
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 7 ani

Dar n-ar hi mai ghine sa hie Sighiul cu Botsanii si cu Suseava plus Vasluii ?
Raspunde

danyel17639

Acum 7 ani

Judetul Teleorman trebuie sa apartina de regiunea Oltenia asa cum a facut parte sute de ani din aceeasi regiune cu Judetul Olt. A nu se confunda Judetul Teleorman cu regiunea Vlasca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus