X
sens unic str zidului

Primăria propune sens unic pentru o nouă stradă din Orașul de Jos

Direcția Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Sibiu propune ca și strada Zidului să aibă regim de circulație într-un singur sens.

În prezent, pe strada respectivă circulația este permisă în ambele direcții (atât înspre N. R. Korsakov, cât și înspre Ocnei), deși acest regim de circulație este îngreunat de numărul mare de mașini care ocupă una din benzi.
Sensul de mers propus pentru strada Zidului este dinspre strada Ocnei către strada Nikolai Rimsky-Korsakov, respectiv Pulberăriei. ”Propunerile cetățenilor pot fi înregistrate la Centrul de Informații pentru Cetățeni, în atenția Direcției Tehnice sau pe adresa de e-mail a Primăriei Sibiu pms@sibiu.ro”, se arată în anunțul care însoțește harta cu modificările propuse.
În afara străzii Zidului (și a ”ciotului” din strada Pulberăriei) pe nicio altă arteră din zonă nu se mai circulă decât într-un singur sens.

Sursa foto: Primăria municipiului Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    ...

    Ok. Dupa ce terminam de facut sensuri unice in tot orasul vechi sa continuam cu “orasul cel nou” care din cauza urbanistilor nostri de carton are deja nevoie de strazi cu sens unic

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact