Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Accident cu trei mașini în Șeica Mare

Accident cu trei mașini în Șeica Mare

ACTUALIZARE - Cum s-a produs accidentul

Un șofer de 29 de ani, din Copșa Mică, care circula pe direcția Mediaș-Sibiu, a virat la stânga pe un drum județean, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și care, din impact, a intrat în coliziune cu o altă mașină, care circula spre Sibiu.

Soția șoferului din Copșa, în vârstă de 32 de ani, este rănită ușor. Conform IPJ Sibiu, traficul se desfășoară pe un singur sens, alternativ și se va debloca în scurt timp.

Știrea inițială

Trei mașini au fost implicate într-un accident petrecut în centrul localității Șeica Mare, pe DN 14. Din primele informații transmise de IPJ Sibiu, o femeie este rănită și a fost transportată la spital. Traficul este blocat momentan. Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

foto arhivă

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

gicu

Acum 7 ani

Poza e bestiala ... un camion rasturnat ... politistii cu caciuli de blana la 30 de grade, alt tip cu vreo 2 hanorace :))
Raspunde

!

Acum 7 ani

pai politistii abea acuma dupa vreo sase luni sau prins ca era un accident
Raspunde

Mihăiță Conservă

Acum 7 ani

Gicule, sub poza e un text. Semnele alea mici negre sunt litere, dar de ce imi pierd vremea, tu ai intrat pe stire pentru poza ...
Raspunde

Cindrea Ioan

Acum 7 ani

belea poza vara, nu ati fost in stare sa mergeti pana acolo *****
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus