Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Salvamontul croat le cere turiștilor să renunțe la selfie-urile prostești

Salvamontul croat le cere turiștilor să renunțe la selfie-urile prostești

Serviciul de salvamont al Croației a făcut un apel către turiști să nu se mai pună în situații periculoase, prin încercarea de a realiza selfie-uri prostești și periculoase”, după ce un cetățean canadian a supraviețuit miraculos unei prăbușiri de pe o stâncă de 75 de metri.

“Dragă turiști, noi vă respectăm. E timpul să vă respectați și voi. Drept urmare, încetați să efectuați selfie-uri prostești și periculoase. Mulțumim”, a postat serviciul de salvamont din Croația pe contul său de Twitter, potrivit AFP, citat de profit.ro

Apelul serviciului de salvamont croat a fost făcut după ce un tânăr turist canadian s-a prăbușit de la o înălțime de 75 de metri în Parcul Național Lacurile Plitvice, din neatenție, turistul aflându-se în căutarea selfie-ului perfect. Tânărul de 20 de ani a supraviețui în mod miraculos, căderea sa fiind atenuată de impactul cu trei crengi de copac. Cu toate acestea, canadianul are multiple răni.

Anul trecut, un turist slovac de 54 de ani a decedat după ce s-a prăbușit de pe o stâncă din același parc național. Și slovacul se afla în căutarea selfie-ului perfect.

Turismul este un sector cheie al economiei croate, anul trecut vizitând statul cu 4,2 miloane de locuitori de la Marea Adriatică, nu mai puțin de 14 milioane de turiști străini.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ioan Ardeleanul

Acum 7 ani

O stire anostă, postată în maniera Copy-Paste doar ca să umple spațiul online...O veți publica și în varianta tipărită?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus