Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Bulgarul Nikolay Mihaylov este noul câștigător al Turului Ciclist al Sibiului

Bulgarul Nikolay Mihaylov este noul câștigător al Turului Ciclist al Sibiului

Bulgarul Nikolay Mihaylov de la CCC Sprandi Polkowice a câștigat ediția 2016 a Turului Ciclist al Sibiului. Rutierul din Bulgaria a fost urmat în ierarhia generală de italienii Francesco Gavazzi (Androni Giocattoli Sidermec), la 4 min 33 sec, și Alex Turrin (Unieuro Wilier Travigiani), la 5 min 35 sec, etc. Primul român a fost Serghei Țvetcov (Androni Giocattoli Sidermec), pe locul 17, la 13 min 04 sec, potrivit site-ului oficial al cursei.

Pe echipe, primul loc a fost ocupat de CCC Sprandi Polkowice, urmată de Parkhotel Valkenburg și de Androni Giocattoli. Tușnac Cycling Team a ocupat locul 9, iar echipa națională a României a ocupat penultima poziție (18).

Cel mai bun rutier român a fost Serghei Țvetcov, cel mai bun cățărător a fost cehul Daniel Turek, cel mai bun sprinter românul Daniel Crista, iar trofeul pentru cel mai bun tânăr ciclist (U-23) a revenit italianului Marco Tecchio.

Foto: Facebook Turul Ciclist al Sibiului

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

-

Acum 7 ani

hai, ce vorbesti,domnule au castigat halterofili bulgari ? ...vezi ,domnghiule ,ca astia s-au martirizat la planul de productie ,domnghiule, in Austria,domnghiule, ,pentru Dobrogea si sub privirile tandre ale halterofililor din China ,via Ocna Sighiului ,domnghiule...
Raspunde

-

Acum 7 ani

pisu , pisu you are giving them the money and they are giving you a shut dupa care oamenii invata sa lucreze impreuna dupa care vin si-si cer plata ,planurile de mare matca din Bucuresti ,daca romanii au transferat biserca , nu-i nimic , ,,frate -frate, dar branza pe bani'',ei isi transfera noul Ada-Kaleh (1,7 km /500 m ) asa o insula de mare, mai ceva decat Australia... si bineinteles nimeni nu spune nimic si nici macar nu sufera de nici macar un pic de sensibilizare,se poate... ca le-au mai ramas acum in plan si niste conducte de apa potabila si pe cealalta insula ,pe partea cealalta
Raspunde

-

Acum 7 ani

esti sigur ,domnule ,ca a mai ramas ceva aparare civila secreta ? ca pana si tunelurile de aparare civila ramase dinainte de anul intailea ,era noastra ,le-au fotografiat in cel mai finut detaliu ;sau foamea sau tara ,bang -bang...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus