X
sibiu fashion  days

Spectacol de modă, muzică live  și lumini la Sibiu Fashion Days

În acest sfârșit de săptămână, Piața Mare din Sibiu se va transforma în podium de prezentare pentru cea de-a V-a ediție a Sibiu Fashion Days. Vineri și sâmbătă, publicul sibian este invitat la două evenimente inedite de fashion unde designeri români  își vor prezenta cele mai noi colecții ale sezonului pe muzica live. 

Sibiu Fashion Days va fi deschis de întâlnirea cu criticul de modă Iulia Albu. ,,Meet Iulia Alba”  va avea loc vineri, începând cu ora 19, în sala de conferințe a hotelului Împâratul Romanilor. Evenimentul  este similar cu cel de anul trecut  în care doamnele și domnișoarele au primit sfaturi despre felul în care hainele le pot întregi imaginea într-un mod simplu și frumos.

Momente inedite și muzică live

Sâmbătă, începând cu ora 20.30, designerii Paula Milea, Rita Muresan, Clara Rotescu, Razvan Firea, Ana Radu și branduri ca Parlor și Melor, își vor prezenta cele mai noi colecții ale sezonului pe muzica live a trupei Antract. Organizatorii anunță  elemente inedite în ceea ce privește podiumul pe care vor defila manechine profesioniste ce au cariere în domeniu de peste 10 ani, cât și alte surprize pe care spectatorii sunt invitați să le descopere.

,,Sibiu Fashion Days este un eveniment devenit deja tradițe pentru orașul nostru. Anul acesta din nou abia așteptăm să îmbracăm Piața Mare, în modă, muzică și culoare. Evenimentul nostru este gândit cu şi pentru Piaţa Mare Sibiu. Acest loc este parte din farmecul lui, nu putem să îl mutăm pentru niciun motiv. Este deja la a cincea ediție și promitem momente inedite. Anul acesta continuăm cu formatul evenimentului cu mai multă muzică într-o singură seară, astfel că modelele vor defila pe muzica live bazându-ne pe un concept de show inspirat din prezentările Victoria’s Secret”,  a declarat Nicolle Stănese, prezentatoarea și organizatoarea evenimentului.

Seara se va încheia cu un concert live susținut de interpreta Raluka și band-ul său. Accesul în Piața Mare, la evenimentul Sibiu Fashion Days 2016,  este gratuit.

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact