Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Fuziune UNPR – PMP.  Sibiul: ”Mai bine mergeam singuri”

Fuziune UNPR – PMP.  Sibiul: ”Mai bine mergeam singuri”

Președintele UNPR Sibiu, Virgil Orlandea, a declarat că din punctul său personal de vedere fuziunea dintre PMP și UNPR nu trebuia să aibă loc. ”Detalii despre ce va urma și ce se va face în perioada imediat următoare nu știu în momentul acesta. Din punctul meu personal de vedere, așa cum s-au desfășurat lucrurile în ultima vreme, nici fostul nostru președinte nu a fost foarte încântat de această idee. Eu sper să fie bine pentru partid, era printre ultimele variante. Eu, totuși, rămân la părerea domnului Oprea și zic că era mai bine dacă mergeam singuri mai departe în politică. În această formulă ideile UNPR vor dispărea, eu cred că trebuia să mergem singuri până la capăt. Acum sper să mă contrazică viitorul și să fie bine”, a declarat Orlandea pentru Turnul Sfatului.

Președintele PMP, Traian Băsescu, a anunțat ieri că fuziunea dintre cele două partide a fost aprobată cu unanimitate”Partidul se va numi Partidul Mişcarea Populară, însemnul electoral se menţine semnul electoral al Mişcării Populare şi imnul este al Mişcării Populare. Noul partid, care se va numi Partidul Mişcarea Populară, păstrează toate însemnele Partidului Mişcarea Populară”, a anunțat fostul şef de stat.

 În județul Sibiu, PMP este condus de avocata Diana Popa, în timp ce lider al UNPR Sibiu este Virgil Orlandea. În urma alegerilor locale din 5 iunie, niciunul dintre cele două partide nu au intrat în Consiliul Județean și nu au câștigat nicio funcție de primar. În urma negocierilor politice, PMP a obținut două poziții de viceprimar, în localitățile Ocna Sibiului și Hoghilag, în timp ce UNPR are un viceprimar, în localitatea Valea Viilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Micul Muci

Acum 7 ani

Dl Orlandea,daca nu-s indiscret,ne spuneti si noua ideile UNPR pe cale de disparitie?Le puteti macar nota,pe un servetel, astfrl incit umanitatea sa nu mai caute de nebuna dupa ele,ideile adeca,ca dupa Dingo(nu-l stiti ca nu-i de la noi din sat)?Ma deprima frecventa crescuta a folosirii in spatiul public a expresiei ''..din punctul meu personal de vedere...''.Pe dumneavostra nu,dl Bratu?Bag de sama ca nu-l prea simpatizati pe dl Orlandea(nu va critic!) ori pe noi,cetitorii.
Raspunde

curios

Acum 7 ani

Despre cate persoane e vorba in propozitia "sa mergem singuri pana la capat"? Cati membri avea la Sibiu UNPR? Puteti face o declaratie privind nr. "perdantilor" ?
Raspunde

Odin

Acum 7 ani

Vreo 6 ex-securiști și 4 activi :)
Raspunde

zorro

Acum 7 ani

orlandea asta e penibil analfabet notoriu un zero
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Fascinanţă reuniune de " inelectuali de dreapta Humanitas" şi miliţiano - securişti nereşapaţi ! Români ,votaţi noua clasă politică !
Raspunde

alina

Acum 7 ani

un partid de jegosi, uitati-va la orlandea e cu zabalele la gura astia stiu ceva de apa si sapun?
Raspunde

taty

Acum 7 ani

vorbeste si asta sa nu se afle intreaba, nu stie stanga ce face dreapta staicu spune peste tot ca el e presedinte al unpr Sibiu, acum vine milogul asta si spune ca el e presedinte bai ratatiilor, nu numai ca sunteti agramati dar sunteti si minicinosi bravo base I-ai curuit
Raspunde

adriana

Acum 7 ani

pacat de oamenii aia care au candidat la consiliul local, chiar erau ok
Raspunde

florin

Acum 7 ani

ba virgile, nu nu ai auzit ca acest partid nu mai exista nu mai folosi ba sigla partidului si insemnele lui, e illegal baaaaaaaa, si nu e amenda penala e cu inchisoare baaaaaaaaaaaaa
Raspunde

TOCIU

Acum 7 ani

unpr=rusinea natiunii bine ca CINDREA IA LUAT CU EL PESTE TOT pe orlandea si staicu, ia BAGAT IN PROPRIUL MICROBUZ SI ACUM aia doi sar IN CARUTA ADVERSA?????????????ce spun adevaratiii psd -isti ??????/cindrea si-a luat mamaliga de la aia doi, restul e ................
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus