X
13726572_10153598322211555_3014927384668624018_n

Un sibian s-a întâlnit cu noul antrenor al naționalei: ”L-am văzut foarte determinat”

Fostul consilier local Raimar Wagner (în mijloc, în fotografie), consultant în cadrul Fundației (liberale) Friedrich Naumann pentru Libertate s-a întîlnit astăzi la sediul Federației Române de Fotbal (FRF) cu noul antrenor al naționalei, Christoph Daum (foto dreapta). ”Mi s-a părut un om foarte plăcut. Am vorbit aici de nevoia de schimbare din societatea românească, schimbare ce poate veni inclusiv din fotbal. Am vorbit de faptul că este nevoie de oameni tineri, care să nu mai plece din țară și să rămână, să schimbe situația de acum. Cristoph Daum este un om care e practic de o săptămână în România, dar a spus că nu e imposibil, că se poate. E un om foarte deschis și în minutele în care am stat de vorbă cu el l-am văzut foarte determinat. Să sperăm că aduce o mai multă rigoare în tot ce se întâmplă și eu cred că are susținerea totală a FRF-ului. Noi vom încerca să-i ajutăm pe zona aceasta de transparență, mesaje, îmbunătățirea imaginii FRF, creșterea rolului FRF în societate și despre zona anti-rasism, mesaje pozitive”, a declarat Raimar Wagner. În fotografie apare și directorul regional pe Europa de Est și Sudest al Fundației Friedrich Naumann, Daniel Kuddik.

La începutul anului, Federația Română de Fotbal a încheiat protocoale de colaborare cu Fundația Friedrich Naumann şi Institutul ”Ovidiu Şincai” și a înființat cu această ocazie Stakeholders Unit, care va servi ca platformă de dialog şi schimb de bune practici în scopul dezvoltării fotbalului românesc. ”Vom vedea care sunt acțiunile viitoare împreună, în principiu vom lucra pe zona de transparență și foarte mult pe zona de programe pentru tineret cu ei”, a mai spus Raimar Wagner, explicând contextul întâlnirii sale cu Cristoph Daum.

Scopul înființării Stakeholders Unit și al semnării parteneriatelor cu Fundația Friedrich Naumann şi Institutul ”Ovidiu Şincai” este acela de ”promovare a fotbalului ca fenomen social și ca vector de modernizare în societate, bazat pe principiul bunei guvernanțe, al transparenței și al integrității”, se arată într-un comunicat remis de FRF.

Foto: Facebook

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Schwartz R.

  Am incredere in Daum , dar intr-un sas pervertit- corupt ca Raimar Wagner nicidecum ! A fost ca o intalnire intre Nadia Comaneci si Liviu Dragnea , exagerand putin proportiile …

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nene, ati intalnit macar o data, un sas care sa-si ponegreasca semenii de aceeasi etnie, chiar daca uneori ar merita-o? La romani situatia e diametral opusa? Aveti o explicatie logica in acest sens?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact