X
andreea dragoman

Andreea Dragoman câștigă și argintul european la dublu, după aurul cu naționala României

Andreea Dragoman reușește să obțină încă o medalie la Campionatul European de tenis de masă – junioare, de la Zagreb – la prima sa participare din postura de junioară. După ce a câștigat medalia de aur cu echipa României, medieșeancă și se întoarce acasă și cu “argintul” la proba de dublu feminin, alături de Adina Diaconu.

La individual, sportiva din Mediaș a ratat șansa de a câștiga o medalie, fiind învinsă de o Ning Jing (Azerbaijan), jucătoare care a câștigat medalia de argint.

“A fost un turneu destul de greu şi obositor. La individual nu am reuşit să obţin o medalie deoarece, din păcate, am picat să joc cu o chinezoiacă din Azerbaijan și am pierdut. Ea a ajuns în finală. La dublu, am câştigat locul al doilea după ce am pierdut finala cu belgiencele. Trebuia să fie meciul nostru, am condus mereu, dar așa a fost să fie. Fiind primul meu European și favorita 2 a competiției, îmi doream mai mult la individual, dar în rest sunt mulţumită de ce am realizat”, mărturisește Andreea Dragoman, pentru Turnul Sfatului.

Pentru medieșeancă urmează anul aceasta alte două competiții puternice: Campionatul Mondial și Top 10 Europa.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact