X
baza apa canal

Apă – Canal caută teren să își mute autobaza din Sibiu

Reprezentanții operatorului regional de servicii de apă și canalizare este în căutarea unui teren de la marginea orașului unde să fie mutat tot parcul auto necesar intervențiilor la lucrări. Administrația societății va rămâne, însă, cu birourile pe strada Eschil, din cartierul Terezian.

Mutarea autobazei SC Apă Canal SA va avea multe etape de parcurs. Deocamdată, reprezentanții societății au lansat o procedură de achiziție a unui studiu de oportunitate referitor la mutarea autobazei. Studiul de oportunitate va trebui ”să propună un teren sau o incintă cu teren și clădiri care să fie amplasat/amplasate cât mai aproape de centura ocolitoare a municipiului Sibiu sau căile de acces în municipiu, astfel încât să se asigure accesul optim atât în municipiu cât și în arealul deservit de SC Apă-Canal SA Sibiu al autovehiculelor și utilajelor din dotare la intervențiile specifice. Studiul trebuie să conțină o evaluare conform metodelor specifice legale, cât ar costa achiziția locației/locațiilor propuse și a construcțiilor care să se realizeze pentru a asigura funcționalitățile menționate în caietul de sarcini”, se arată în anunțul SC Apă Canal SA Sibiu, pe tema studiului de oportunitate.

Mutarea parcului de utilaje al SC Apă Canal într-o zonă din afara zonelor rezidențiale ale Sibiului ar fi a doua operațiune de acest gen, după cea a societății de transport urban. Cei de la Tursib preconizează ca luna viitoare să recepționeze lucrările la noua autobază din Zona industrială vest, unde ar urma să fie relocată întreaga activitate pe care Tursib o desfășoară acum pe Calea Dumbrăvii.

Foto: Google Earth

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Mari

    Oooo ce sigur pe tine esti Odin! Locuitorii de pe Eschil sunt satui de vidanjele mirosind a rahat si de camioanele ce le trec pe sub geamuri. Cred ca este o solutie mai mult decat civilizata sa fie scoase la marginea orasului.

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact