Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cât valorează Bursa din Sibiu? Răspunde Deloitte

Cât valorează Bursa din Sibiu? Răspunde Deloitte

Deloitte Consultanta SRL este consultantul ales de bursele din Sibiu și București pentru a realiza evaluările necesare în vederea eventualei fuziuni dintre cele două entități din sectorul financiar. ”Deloitte va realiza un raport de evaluare care va prezenta opinia asupra valorii Bursei de valori București şi Sibiu Stock Exchange SA, împreună cu subsidiarele lor, precum şi rata de schimb a acțiunilor în cazul fuziunii bazat pe valorile societăților. Deloitte va folosi metodologiile de evaluare potrivite bunurilor şi intereselor evaluate, luând în considerare mai mulţi factori, precum şi statutul societăților de operatori de piaţă”, se arată într-un comunicat emis de bursa de la Sibiu.

Din aprilie anul acesta, Sibex și BVB au demarat o nouă serie de acțiuni al căror final scontat este cel de fuziune. Sibex a fost fondată în 1994, iar din 1997 ”s-a concentrat pe dezvoltarea și administrarea pieţelor de instrumente financiare de tipul produselor derivate”. “Încheierea acestui contract tripartit, împreună cu acordul de coordonare încheiat între SIBEX şi BVB la finalul lunii Iunie, marchează o nouă abordare în peisajul cooperării din ultimii 10 ani dintre cele două burse, o abordare unitară prin care cele două instituţii dau dovadă de profesionalism şi implicare în direcţia concretizării unui proiect de infrastructură major pentru piaţa locală”, declară Ovidiu Petru, directorul general al Sibex, potrivit unui comunicat de presă

„Bursa de Valori Bucureşti are misiunea de a aborda şi de a rezolva problemele pieţei de capital din România. Astăzi încheiem o altă etapă din procesul de consolidare a arhitecturii de piaţă şi așteptăm cu nerăbdare următorii paşi ai acestui demers interesant, pe care îl realizăm împreună cu colegii noştri de la Sibex”, Ludwik Sobolewski, director general al BVB

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

zzz

Acum 7 ani

Bursa din Sibiu valoreaza mai putin decat pretul studiului in care se va stabili cat valoreaza...
Raspunde

Prietenii stiu de ce ....

Acum 7 ani

Un cismar a ajuns presedinte si a dus tara de rapa. La fel a facut si un covrigar "uns" presedinte, a ingropat Sibexul.
Raspunde

Lemnos

Acum 7 ani

Limbaj de lemn .... viziune de lemn .... sapa de lemn. Eu cred ca Dumnezeu iubeste lemnul .... lemnul si bursele mici.
Raspunde

@lemnos

Acum 7 ani

:)))) frumos
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus