Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Percheziții în Sibiu, Vâlcea și Argeș la sediile unor firme bănuite de evaziune fiscală.

Percheziții în Sibiu, Vâlcea și Argeș la sediile unor firme bănuite de evaziune fiscală.

Polițiștii din Argeș efectuează, miercuri, 11 percheziții în trei județe, la domiciliile unor persoane și sediile unor societăți comerciale bănuite de evaziune fiscală.

Descinderile au loc în județele Sibiu, Argeș și Vâlcea, într-un dosar instrumentat de ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

"Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2008 — 2010, administratorii unei societăți comerciale din Mioveni ar fi înregistrat în evidențele contabile achiziții fictive de piese auto și servicii de transport, de la trei societăți comerciale de pe raza județelor Vâlcea și Sibiu", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeș, citat de Agerpres.

Conform aceleiași surse, valoarea tranzacțiilor fictive depășește trei milioane de lei. Prejudiciul creat prin săvârșirea infracțiunii se ridică la 1,44 milioane de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA.

După finalizarea perchezițiilor, șase persoane vor fi conduse la audieri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

In cazul di fat, iecsista freo difirienta intrie "nuooi" si ai din Praszchistan, ca io stiu ca nu pria ni amisticam cu iei ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus