Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Sibiu Rally Team se pregătește de două weekend-uri consecutive pline de competiții

Sibiu Rally Team se pregătește de două weekend-uri consecutive pline de competiții

Echipajele echipei sibiene Sibiu Rally Team vor avea parte de două weekend-uri consecutive pline de competiții automobilistice sportive.

Primul eveniment este Raliul Transilvania 2016, care va avea loc la Cluj Napoca în perioada 22-23 iulie. Sibiu Rally Team va avea la start trei echipaje. Este vorba de echipajul Gabi Miclăuș –Marius Popescu pe Dacia 1410 Sport, Cosmin Săliștean-Jiga Octavian pe Mitsubshi Evo 6 şi Dan Magoș-Dragoș Ghigolea pe Suzuki Ignis. De asemenea Alexandru Giuşcă va reface împreună cu clujeanul Horaţiu Savu echipajul campion la clasa 3.

Al doilea eveniment va fi Trofeul Sinaia la Viteză, pe traseu montan. Cosmin Săliștean şi Călin Lazăr vor fi echipajele care vor reprezenta echipa sibiană pe traseul urban din Sinaia. Competiţia din oraşul Palatului Peleş va avea loc în perioada 23-24 iulie. Şi ultima competiţie la care Sibiu Rally Team va fi prezentă Perger Mühlstein Sprint Rallye 100, etapa a IV –a din Austrian Rally Challenge. Dan Magos împreună cu Alexandru Giuşcă vor fi prezenţi la startul competiţie ce va avea loc în perioada 29-30 iulie. Maşina va fi Suzuki Ignis.

“După o pauză de aproximativ o lună, echipa noastră revine pe probele speciale şi pe circuitele de concurs. Ne aşteaptă două weekend-uri de mare intensitate. Raliul Clujului Transilvania 2016 se pare că va fi un eveniment de excepţie. Din păcate, se suprapune cu etapă de la Sinaia. Cred că pe Cosmin Săliștean îl aşteaptă un adevărat tur de forţă. Imediat după finalul raliului de la Cluj va pleca la Sinaia pentru a fi duminică la startul antrenamentelor şi manşelor de concurs contând pentru etapa din Campionatul de Viteză pe Traseu Montan. În sfârşit, Gabi Miclăuș va fi la startul unui raliu în 2016 cu spectaculoasa lui Dacia 1410 sport cu cutie de viteză secvenţială. Iar noi ne vom lupta pentru podium la clasa 9, în cadrul rally 2. O menţiune este şi pentru Alexandru Giuşcă, care va fi din nou în maşină cu care a cucerit titlul în 2015. În perioada 29-30 iulie vom fi în Austria la o etapă care va fi concentrată într-o singură zi de concurs. Este vorba de Perger Muhlstein rally ce va avea loc în juruk oraşului Perg, oraş situat la câţiva kilometri de Linz”, ne-a declarat Dan Magos –coordonatorul întregului proiect 2016.

“Voi încerca marea cu degetul. Concret, vineri şi sâmbătă voi fi pe probele speciale din jurul Clujului, duminică doresc să acumulez cât mai multe puncte la etapă de la Sinaia pentru a-mi putea consolida poziţia a treia în calsamentul grupei N. Sper ca totul să decurgă normal şi fără incidente”, a spus Cosmin Săliștean, coordonatorul tehnic al echipei sibiene.

“Şi fiindcă acest sport nu se poate manifestă fără sprijinul sponsorilor, componenții echipei mulţumesc: MATEC, ROMGAZ, IFM ELECTRONIC, SZAKAL METAL importatorul uleiurilor ENEOS în România, ALGIUS SERVIS&CHIPTUNING. Întregul proiect este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria mun. Sibiu şi sprijinit de Consiliul Judeţean Sibiu”, conchide Dan Magoș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Iar "noi" sibienii mai puțin "bazați" ne pregătim de doua weekend-uri mai puțin zgomotoase....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus