Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Un creator de reclame îi propune lui Cioloş conceptul Pokemon Dracula

Un creator de reclame îi propune lui Cioloş conceptul Pokemon Dracula

Cel mai cunoscut creator şi producător de reclame din Arad, Călin Coman, a lansat ideea dezvoltării conceptului ”Pokemon Dracula” şi i-a scris premierului Dacian Cioloş un mesaj prin care îi propune să iniţieze un parteneriat cu producătorii jocului. Coman spune că Pokemonii cu chip de Dracula ar putea fi ascunşi în locuri din Transilvania, pentru promovarea turistică a zonei.

Călin Coman, cel mai cunoscut creator şi producător de reclame din Arad, a lansat pe Facebook o idee de promovare turistică, prin intermediul jocului Pokemon Go, pe care a transmis-o atât premierului Dacian Cioloş, cât şi companiei care produce aplicaţia, transmite News.ro

”O idee de PR pentru România, şi nu doar PR... având şi potenţial economic. Domnule Dacian Cioloş, dacă sunteţi pe recepţie, puteţi să o consideraţi. E o chestiune care poate deveni serioasă. Dezvoltăm (România – n.r.) un concept de Pokemon Dracula. Am ataşat un exemplu făcut de mine (doar în scop de prezentare). Vorbiţi cu producătorii jocului, companiile Nintendo/Niantic, alocaţi un buget de la stat şi ascundem aceşti Pokemoni în toate locurile frumoase şi pitoreşti, de la Castelul Bran, până în pădurile frumoase din România. Dar mişcaţi-vă repede, fenomenul ia amploare acum”, i-a transmis Călin Coman premierului.

Arădeanul nu a primit un răspuns la mesaj, dar acesta este marcat ca fiind "citit" în mesageria privată Facebook.

Contactat de News.ro, Călin Coman a declarat că a transmis această idee şi producătorilor jocului Pokemon, prin mesageria electronică.

”Noi suntem dispuşi să oferim ajutor pentru un astfel de proiect, fără obligaţii din partea Guvernului. Avem o casă de producţie, competenţe în grafică, animaţie, film, putem concepe un personaj 3D. Cred că ne trebuie mai mult imaginaţie, decât bani, pentru că nu este o investiţie mare”, a spus Coman.

Arădeanul consideră că autorităţile ar trebui să se implice în crearea unui ”Pokemon specific românesc”.

”Dracula este un personaj pur românesc şi România îl scapă printre degete în fiecare zi. Deţinem ceva unde nu există concurenţă. Pe Dracula, pe care lumea vrea să îl descopere aici. Dacă nu am reuşit capitalizarea lui fizică, prin dezvoltarea acelui parc tematic, Dracula Park, poate reuşim virtual să capitalizăm acest personaj”, a spus arădeanul.

Călin Coman este considerat unul dintre pionierii creativităţii în publicitate în zona de vest a ţării. Experienta şi-a câştigat-o la una din marile agenţii de publicitate din România şi, din 2002, la propria agenţie, Handsome Adv., prin intermediul căreia a dezvoltat brand-uri locale şi naţionale.

Pokemon Go, prima incursiune a companiei japoneze Nintendo în domeniul jocurilor destinate dispozitivelor mobile, a generat o veritabilă frenezie pe plan mondial în rândul posesorilor de tablete şi smartphone-uri, bucurându-se, la doar câteva zile după lansare, de un succes fenomenal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

hai-hui

Acum 7 ani

Nu ma intereseaza prostia de Pokemon, dar ideea e tare, si trebuie pusa in aplicare cat mai rapid...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus