Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

VIDEO. Un american care juca Pokemon Go la volan a lovit o mașină a poliției

VIDEO. Un american care juca Pokemon Go la volan a lovit o mașină a poliției

Un vânător de pokemoni a lovit cu mașina sa un autovehicul de patrulare al poliției din Baltimore (SUA), luni, la primele ore ale dimineții, în timp ce juca Pokemon Go, într-un alt exemplu că vânătoarea de pokemoni de la volanul mașinii nu este deloc o idee bună, conform unui material publicat de mashable.com, citat de Agerpres.

Departamentul de Poliție din Baltimore a făcut publică înregistrarea incidentului produs luni dimineață, la ora locală 3:30. Ofițerii stăteau pe trotuar, lângă mașina de poliție. În cadru apare și vânătorul de pokemoni, într-o Toyota RAV4, traversând o intersecție și apoi izbindu-se de mașina parcată a poliției. Bărbatul poate fi apoi văzut continuându-și drumul pentru scurt timp, probabil gândindu-se că dacă tot a produs un accident, măcar să prindă și pokemonul căutat.

https://youtu.be/avonEXcfmek

Când autorul accidentului a oprit și a ieșit din mașină, cu telefonul în mână, a recunoscut direct că juca Pokemon Go. "Cu asta m-am ales pentru că am jucat prostia asta de joc", s-a mulțumit el să comenteze.

Aceasta nu este nici prima oară și cu siguranță nu va fi nici ultima dată când acest joc în realitatea augmentată îi smulge pe jucători din lumea reală și îi face neatenți la potențiale situații periculoase. În urmă cu o săptămână, doi tineri au fost salvați după ce au căzut într-o râpă din California, iar un bărbat din Auburn, New York, a intrat cu mașina într-un copac în timp ce juca Pokemon Go.

Poliţia Română despre Pokemon GO: "Puteţi găsi Pokemonii respectând şi regulile de circulaţie"

Poliţia Română a publicat pe pagina oficială de Facebook un mesaj privind respectarea regulilor de circulaţie în timpul jocului proaspăt lansat, Pokemon Go, având în vedere accidentele care s-au petrecut în alte ţări din cauza neatenţiei celor care şi-au instalat aplicaţia pe telefonul mobil.

"Puteţi găsi Pokemonii respectând în acelaşi timp regulile de circulaţie şi protejându-vă pe dumneavoastră şi pe cei din jur!", face apel Poliţia Română prin acest text şi o imagine, făcând referire la faptul că pietonii ar trebui să traverseze cu grijă, fără a privi ecranul telefonului, la fel ca şi cei aflaţi la volan, în trafic.

13669028_952655598179008_7310925017878310053_n

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1396

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus