Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Eroul de la Munchen. Un tânăr de 19 ani  s-a aruncat în fața gloanțelor pentru a-și salva sora

Eroul de la Munchen. Un tânăr de 19 ani  s-a aruncat în fața gloanțelor pentru a-și salva sora

Una dintre victimele atacului de la Munchen și-a salvat sora geamănă de la moarte, aruncându-se în fața ei și a fost omorât de gloanțele trase de Ali Sonboly.

Huseyin Dayicik, în vârstă de 19 ani, cetățean grec, se afla împreună cu familia sa la centrul comercial pentru a cumpăra cadouri, când a fost prins în mijlocul atacului.

Când s-a dezlănțuit atacul, acesta, în loc să fugă, a rămas pe loc și si-a împins sora geamănă din fața atacatorului care se pregătea să tragă, informează Daily Mail.

Primul ministru al Greciei, Alexis Tsipras, a transmis că moartea lui Dayicik, care făcea parte din comunitatea musulmană din Grecia, dar trăia în Germania, împreună cu familia sa, “ne obligă și mai mult să luptăm pentru eradicarea urii și a terorismului în Europa.”

3687218100000578-3704481-image-a-96_1469287450212 (1)

Ali Sonboly, în vărstă de 18 ani, cu cetăţenie germană şi iraniană, a ucis nouă persoane - majoritatea adolescenţi - şi a rănit alte 16.

foto Daily Mail

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Leo

Acum 7 ani

Bai astia de la TS Cum e cu adevarul ? am impresia ca scrieti ce va pasa, sau ce ati cititi si voi undeva prin Net. Ali Sonboly =Numele corect e DAVID Ali Sonboly ! Si nebunul asta a facut prin internet invitatii in primul rind muselmani la McDonalds, nu germani. Intrebarea e, dece vrea sa ucide un bolnav psychic, probabil un evreu din Iran (DAVID) muselmani ? Chiar si eroul asta a fost invitat, nici unul crestin intre victime......... Eu am 3 Km la locul respectiv, sunt bine informat
Raspunde

Leo

Acum 7 ani

Munchen nu exista ori scrieti München sau Muenchen, va faceti de cacat in toata UE
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Mai invata lb. romana, altfel te faci tu de ...
Raspunde

Sebastian

Acum 7 ani

Catre Leo: Capitala Bavariei, pe romaneste se scrie "Munchen"; nu inteleg de ce ne facem de cacat...sunt atatea denumiri de locuri si orase greu de pronuntat in romana si se foloseste atunci alta varianta...nu te da tu destept ca stai in Germania ( si prin extensie noi suntem prosti ca stam aici )...las-a balta si invata sa scrii si sa te exprimi romaneste!
Raspunde

SB10NUT

Acum 7 ani

Coret e Miunhen pe romaneste
Raspunde

Leo

Acum 7 ani

[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/04/Llanfair_PG_railway_station_sign.jpg/1280px-Llanfair_PG_railway_station_sign.jpg[/img] si asta cum se tratuce pe romaneste ?
Raspunde

Leo

Acum 7 ani

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/04/Llanfair_PG_railway_station_sign.jpg/1280px-Llanfair_PG_railway_station_sign.jpg
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus