Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O maşină cu numere false a intrat într-un stâlp, pe Calea Dumbrăvii. Şoferul a fugit

O maşină cu numere false a intrat într-un stâlp, pe Calea Dumbrăvii. Şoferul a fugit

Un accident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Calea Dumbrăvii la intersecţia cu strada Ludoş. Un şofer, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat prea tare în sensul giratoriu şi nu a mai putut controla maşina, intrând în coliziune cu un stâlp.

La faţa locului, poliţiştii au găsit doi bărbaţi cu răni uşoare şi băuţi, care au afirmat că sunt pasageri şi cel care ar fi condus maşina ar fi fugit. Din cercetări, maşina este neînmatriculată şi cu numere false.

La ora 6:00, la sediul Biroului Rutier s-a prezentat şoferul, care este din Răşinari şi are 24 de ani. Acesta nu a putut fi testat pentru că se simţea foarte rău, astfel că a fost dus la spital unde I s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Şoferul a rămas internat din cauza rănilor.

foto: arhiva

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

4 comentarii

Sache

Acum 7 ani

A dat ciobanu' prin urbe...
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

e un nenorocit care sta in Sibiu pe str. Sacel si circula aproape permanent in sare de ebrietate cu masina...se trage din Rasinari...nu m-ar surprinde sa aud ca el a fost...ca de obicei politia nu face nimic...e ceva normal pentru ei!!!
Raspunde

Eu

Acum 7 ani

Si ati pus o poza cu accidentul de acum cateva luni de la intersectia straziilor Zaharia Boiu cu Rennes?
Raspunde

Odin

Acum 7 ani

:) ce penal! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus