Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FC Hermannstadt, fără victorie în primele două amicale

FC Hermannstadt, fără victorie în primele două amicale

FC Hermannstadt a disputat două meciuri amicale, weekend-ul trecut, și a înregistrat un egal și o înfrângere. Primul meci a avut loc sâmbătă, la Vâlcea, împotriva echipei de Liga a doua CSM Râmnicu Vâlcea, meciul terminându-se 2-2, iar al doilea meci de verificare s-a disputat pe stadionul Obor din Sibiu, unde trupa lui Marian Mărgărit a pierdut 0-2 cu CS Șirineasa, echipă vâlceană din Liga a III-a.

În prima repriză a meciului cu CSM Râmnicu Vâlcea, FC Hermannstadt a avut următoarea echipă: H.Moldovan – Barbu, Tătaru, Bratu, P. Medeșan, Dâlbea, Necșulescu,, R.Lupu, A. Neacșa, M. Marcu și C. Seiwerth.

În partea secundă, Mărgărit i-a trimis în teren pe: L. Voicilă – D. Popa, G. Bâră, I. Tătaru, (Câmpeanu 60′), R. Cristiu, C. Trohin, Piko, Monea, D.Tătar, Tineiu și Rogozan.

În partida cu CS Șirineasa, Mărgărit a mizat, în prima repriză, pe: Samoilă-  Simion, Bâră, Trohin, Popan – Goronea, Petrescu, Piko, Berar, Greavu, Tătar, iar în actul secund au mai intrat Zăvoi – Bîgu, Macrea, Câmpean,  Rodean, Seiwerth.

FC Hermannstadt urmează să plece, pe 28 iulie, într-un cantonament la Odorheiu Secuiesc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

Coyus Bara

Acum 7 ani

Cu Gaina betivanul antrenor vreti performanta? De ala faceau misto copiii de la Interstar si voi vreti performante cu unul care habar nu are de antrenorat...
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Io zac sa-l puniem pi Coyus ca aista batar " combatie" ghini
Raspunde

Ombladon

Acum 7 ani

Cum ziceam pseudo-echipa, fara suporteri, fara galerie. O sa moara exact um a nascut! Cu lungu si margarit adio! In Sibiu doar Vointa conteaza!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus