Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

ICon Arts: Duel concertistic la Sala Thalia

ICon Arts: Duel concertistic la Sala Thalia

După concertele de la Biserica Evanghelică din Cisnădie, unde chitaristul Costin Soare a interpretat un program intitulat Campus Stellae și cel de la Castelul Peleș în care soliștii de talie mondială au interpretat un program inedit, Festivalul Icon Arts continuă seria recitalurilor de la Sibiu cu un duel concertistic între flaut și percuție, astăzi, de la ora 19:00, la Sala Thalia din Sibiu.

„Este un concept care nouă ne-a plăcut foarte mult și a prins și la public destul de bine: duelul concertistic. De data aceasta propunem flaut vs percuție. Așadar, trebuie să ne așteptăm la o întrecere, în sensul că muzicienii, dincolo de ideea de duel vor încerca să pună în valoare cel mai bine instrumentul pe care îl reprezintă, dar în același timp, vor complementa prin interpretarea lor, diferitele valențe ale instrumentelor. Flautul este liric și suav, iar percuția aduce ritm și incisivitate. Totuși, vom vedea că rolurile se pot inversa și grație unor partituri foarte bine alese, înterpreții vor încerca să ne arate că și flautul poate fi ritmic, iar percuția ne poate oferi momente lirice de excepție”, spune Diana Gheorghiu, organizator Icon Arts.

Festivalul Icon Arts va continua și în zilele următoare, până pe data de 30 iulie când va avea loc ultimul concert, la Cetatea Cisnădioara. Programul complet al Festivalului, în ordinea cronologică a concertelor, se poate consulta  pe program festival, iar biletele se achiziționează prin rețeaua eventim.ro sau în librăriile Humanitas. Prețul unui bilet pentru un concert este de 10 lei, iar prețul unui abonament valabil pentru toate concertele din Festival este de 50 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus