X
fc hermannstadt

FC Hermannstadt pleacă în cantonament, cu un lot de 26 de jucători

După meciurile amicale cu CSM Râmnicu Vâlcea și Șirineasa, FC Hermannstadt pleacă, azi, într-un cantonament de zece zile la Odorheiu Secuiesc. Nu mai puțin de 26 de jucători cuprinde lotul antrenat de Marian Mărgărit.

În cadrul cantonamentului, nou-promovata în Liga a III-a va dispune și de două mecuri amicale împotria echipei locale Sepsi Sf. Gheorghe, pe 3 și 5 august.

Lotul echipei este format din următorii jucători: Marius Zăvoi, Loren Voicilă (venit împrumut de la CSM Rm. Vîlcea) –  Ionuţ Tătaru (Olimpia Satu Mare), Gabriel Oiţă (Măgura Cisnădie), , Alexandru Barbu (Măgura), Adrian Cârstean (Metalurgistul), Radu Necşulescu (Metalurgistul Cugir), Bogdan Piko (Metalurgistul), Răzvan Dîlbea (CSM Rm. Vîlcea), Paul Medeşan (Măgura), Petrişor Petrescu (Măgura), Gabriel Băra, Daniel Tătar, Radu Criştiu, Alexandru Neacşa (Gaz Metan Mediaş), Cătălin Tineiu, Cristian Seiwerth, Andrei Câmpean, Robert Bratu (CSM Rm. Vîlcea, împrumut pe un an), George Monea (Unirea Tărlungeni), Daniel Popa (Măgura), Robert Genescu şi Răzvan Macrea, Adrian Unguru (Măgura), Nicolae Popa (Măgura), Ciprian Berar (Pecica).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Gică

    Niște foști fotbaliști netalentați, cu minte de adolescenți, care habar n-au cum se fac banii, au ieșit la cerșit prin Sibiu, pentru o așa zisă “echipă locală”; vă faceți și mai mult de rușine flămânzilor…

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact