Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Un băiat de 14 ani a furat un SUV, a lovit o mașină și a intrat în șanț

Un băiat de 14 ani a furat un SUV, a lovit o mașină și a intrat în șanț

Un copil de 14 ani este cercetat penal după ce a furat o mașină și s-a plimbat cu ea prin oraș. Mai greu a fost cu parcarea. Când a încercat să intre într-o parcare, a lovit o altă mașină și a intrat cu spatele într-un șanț. Abia atunci a început să aibă probleme.

Băiatul a intrat în curtea fratelui său mai mare, din Cisnădie, fără să îl anunțe. Acesta își cumpărase un Mitsubishi Pajero, pe care nu apucase să îl înmatriculeze. Copilul, care știa unde sunt cheile mașinii, a plecat cu autoturismul și s-a plimbat prin oraș. Când a încercat să parcheze pe strada Mălinului, a lovit o altă mașină, apoi a intrat în șanț. Proprietarul mașinii avariate a sunat la Poliție. “În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că a condus un autoturism iar în momentul în care a încercat să intre într-o parcare a acroșat un autoturism parcat regulamentar iar cu partea spate a mașinii a intrat  într-un șanț”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, precum și conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Foto: Youtube.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Odin

Acum 7 ani

Bine ca a lovit numai fiare și nu a omorât pe cineva! Acum era vorba aia cu bătaia "e rupta din Rai"... Hmmm...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus