Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

A murit Regina Ana

A murit Regina Ana

Pe pagina de Facebook a Casei Regale scrie că Majestatea Sa Regina Ana a încetat din viață. Regina Ana, soția fostului suveran Mihai I al României și fiica prințului Rene de Bourbon-Parma și a prințesei Margaret a Danemarcei, a murit la vârsta de 92 de ani.

Foto: Mediafax

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

roman

Acum 7 ani

Odihneste-te in Pace Regina scumpa , cu suflet drag si plin de iubire pentru popor.
Raspunde

regalistul

Acum 7 ani

D-zeu să o odihnească! A avut o viață plină...
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

Vor umple Pesedachii si Penelachii Cartea de Condoleante cu regrete si lacrimi.Ne vor spune cum Regina Maria,pardon Isabella,scuze! Ana (nu stiu ce-i cu mine-vestea m-a tulburat!) le-a fost model in viata!Parca-l si vad pe Iliescu deprimat maxim..
Raspunde

regalistul

Acum 7 ani

Să nu exagerăm...
Raspunde

gogu din rampa

Acum 7 ani

Romania nu are regina.Costurile inmormantarii sa fie suportate de Casa regala care si-au recapatat teren agricol si palate.
Raspunde

realistu'

Acum 7 ani

Stai tu calm, ca atunci cand o crapa Ilici, tot statul roman plateste. Asa iti convine, ca e conform cu republica, nu-i asa, tovarase?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus