Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Poliția Locală a oprit un motociclist care mergea pe contrasens pe Spartacus. Acum are dosar penal

Poliția Locală a oprit un motociclist care mergea pe contrasens pe Spartacus. Acum are dosar penal

Angajații Poliției Locale Sibiu au oprit aseară, în jurul orei 22:30, un motociclist care circula pe contrasens pe strada Spartacus din Sibiu.

Când au văzut că că acesta nu deține permis de conducere pentru categoria respectivă de vehicul, au chemat imediat un echipaj de la Poliția Rutieră Sibiu.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că bărbatul care conducea motociclul, un sibian în vârstă de 23 de ani, nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei din care acest vehicul face parte”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Sibianul s-a ales în cele din urmă cu dosar penal.
”Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv (art. 335 alin. 2 cod penal)”, au mai explicat polițiștii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Anonymus

Acum 7 ani

poate merg pe mai multe strazi sa vada si biciclistii care circula pe interzis si sa ii amendeze, asa poate ne vom civiliza si noi la un moment dat...
Raspunde

Pop

Acum 7 ani

Si soferii pe interzis. Seara pe aleea rosiori...rahovei...
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 7 ani

Nu sunt de acord cu astfel de atitudini in trafic, dar cineva trebuie sa se gandeasca si la faptul ca, de multe ori, acestea sunt rezultatul unor initiative cel putin lipsite de logica, in ceea ce priveste sistemul de strazi cu sens unic si multitudinea de mini-giratorii care mai mult incurca...
Raspunde

Andrei

Acum 7 ani

De acord, sistemul de sensuri unice, este anti-incurajarea mersului pe bicicleta. Cei care boicoteaza biciclistii care merg pe contrasens, sa se puna in pielea lor. Ei nu o fac de placere sau prostie, de obicei, ci de nevoie. Ce biciclist normal la cap, o sa o ia pe ocolite, sa ajunga dintr-un capat in celalalt al strazilor Ocnei sau Moara de Scoarta, ca sa dau 2 exemple care le cunosc bine, de prostie a administratiei. Sugerez implementarea modelului francez (ca noi suntem ramasi in urma), unde pe majoritatea strazilor cu sensuri unice, s-au creat benzi pentru biciclisti (unde spatiul permite), care merg in contrasens cu soferii, astfel fiind si un beneficiu colateral, reducerea vitezei masinilor, care se stie ca creaza disconfort si pericol. O astfel de situatie este marcata pe sensul interzis, la intrarea pe drumul cu sens unic, cu un indicator de circulatie care in Romania nu exista, din cate stiu: accesul interzis cu exceptia biciclistilor.
Raspunde

Pol

Acum 7 ani

La ora 22:30 ??? Dar la ora 7:50 cand merg copii la scoala de ce nu stau la panda ???
Raspunde

ArdeiUmplut

Acum 7 ani

titlu de idiot : "mergea pe spartacus" - oare nu-l durea pe bietul spartacus?
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Ce rău îmi pare ca nu ne întreaba pe "noi" ca atunci măsurile de fluidizare a traficului ,s-ar lua la Sfantu' Așteaptă, funcție de interesul individual al fiecărui participant la trafic...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus