X
SENSURI UNICE - PARCARI - cartier Vasile Aaron

Propuneri de noi sensuri unice pentru cartierul Vasile Aaron

Pe lângă sensurile unice deja instituite în cartierul Vasile Aaron, reprezentanții Primăriei Sibiu anunță intenția de a reglementa circulația în zonele de parcări din spatele blocurilor prin noi sensuri unice.

Potrivit planșei supusă consultării publice (foto principală), astfel de sensuri unice vor fi instituite în zona străzii Iezer, dar mai ales în zona blocurilor din stânga străzii Semaforului (pe sensul de mers către cartierul Lazaret, dinspre bulevardul Vasile Milea). Astfel, noi sensuri unice sunt propuse pentru strada Șteflești (parțial), alee Valea Frumoasei și în zona blocurilor de pe strada Negoveanu.
Sibienii care au propuneri referitoare la intenția administrație locale sunt invitați să le depună în scris la Centrul pentru informații pentru cetățeni, în atenția Direcției Tehnice, sau să le transmită prin e-mail, la adresa pms@sibiu.ro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ioan

  Da ar fi foarte bine venite aceste modificari , ar fluidiza circulatia si ar reduce timpul stat in trafic prin accesul mai facil la intrarea si iesirea din parcari .Ma bucur ca a fost auzita vocea cetatenilor din zona si cineva tine cont de nevoile si parerea lor .

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Locuitor Iezer

  Sensiul giratoriu intre Sureanu si Iezer e o imbecilitate. Nu face decat sa aglomereze si mai mult giratoriul si asa aglomerat de langa piata. Ar trebui sa fie invers, sa se circule dinspre Iezer spre Sureanu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact