Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Record: sibian prins beat la volan de două ori în aceeași zi

Record: sibian prins beat la volan de două ori în aceeași zi

Un sibian de 56 de ani, din comuna Axente Sever, a fost prins ieri de polițiști de două ori în trafic conducând autoturismul în stare de ebrietate.

Prima oară a fost depistat ieri după-masă, în jurul orei 18:30, când un echipaj rutier din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului l-a oprit pentru control în trafic, pe DJ 106 B, pe raza orașului Ocna Sibiului.

Polițiștii rutieri, în urma verificărilor efectuate, au constatat că șoferul, un bărbat domiciliat în Axente Sever, în vârstă de 56 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Câteva ore mai târziu, aproape de miezul nopții, un alt echipaj de Poliție, al Biroului Ordine Publică Mediaș, l-a oprit pentru control în trafic pe str. Jacob Pisso.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că șoferul se afla în stare de ebrietate, rezultatul efectuat cu aparatul etilotest indicând valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și de această dată, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Polițiștii rutieri au constatat că bărbatul, în urmă cu câteva ore, a fost oprit în trafic de polițiștii din Ocna Sibiului, fiind cercetat și de această subunitate pentru aceleași infracțiuni la regimul rutier”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Micul Muci

Acum 7 ani

Solicit parerea gurului Godina:nu cumva Politia Rutiera avea obligatia sa-l puna in imposibilitatea stabilirii recordului?Daca nu,de ce?Daca da,cum?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus