Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Doi turişti au murit înecaţi în staţiunile Jupiter şi Saturn după ce au intrat în mare ignorând steagul roşu

Doi turişti au murit înecaţi în staţiunile Jupiter şi Saturn după ce au intrat în mare ignorând steagul roşu

Doi bărbaţi au murit înecaţi, sâmbătă, în staţiunile Jupiter şi Saturn după ce au intrat să se scalde în mare, ignorând steagul roşu şi îndemnul salvamarilor de a rămâne pe mal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor salvamarilor, doi bărbaţi, unul de 56 de ani şi unul de 49 de ani, au murit, sâmbătă, după ce s-au aventurat în apele mării, unul la Saturn, iar celălalt în staţiunea Jupiter.

Ei au fost aduşi la ţărm de către salvamari, în stop cardio-respirator, în ambele cazuri intervenind cadrele medicale din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În zonă a fost trimis şi elicopterul SMURD, pentru a prelua victimele şi a le transporta de urgenţă la spital dar, în ciuda manevrelor de resuscitare, aceştia au fost declaraţi decedaţi.

Salvamarii spun că marea este agitată, cu curenţi puternici şi valuri mari şi, deşi este arborat steagul roşu, care interzice scăldatul, în cursul zilei au avut zeci de intervenţii pentru că foarte multe persoane au ignorat avertismentele şi au intrat în apă.

foto replicaonline.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3157

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus