Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Prea puțini au sesizat...

... aceste lucruri întâmplate foarte aproape de noi:

Ultimii 10 cancelari germani s-au înțeles din ce în ce mai bine cu liderii de la Moscova: de la „realpolitik”-ul anilor 1970, la compensațiile bănești pentru retragerea militară rusească din Germania de est (1989) și până la gazoductele separate de cele ale Uniunii europene, sub oblăduirea cancelarului devenit mare director în „Gazprom”... ca să sfârșim cu actuala cancelară care „ajută” politica imigraționistă și intervenționismul rusesc în Europa și Orientul mijlociu!

Turcii au ocupat prin lovitură militară, în 1974, 40% din teritoriul insulei Cipru (stat suveran), formând un stat turcesc nerecunoscut de nimeni, dar care a rămas așa de atunci încoace! Rușii, cu ocuparea Crimeei în 2014, doar au copiat modelul turcesc, tot într-un moment de slăbiciune a comunității europene și nord-atlantice... Probabil că acum urmează recunoașterea reciprocă a acestor ticăloșii, contrare tuturor tratatelor!

Creștinismul este în defensivă peste tot, în Europa și Orientul apropiat! Despre cultura creștină, ca generator al civilizației europene, este aproape interzis să se vorbească, în toată media internațională... Se discută doar de islamism (pro și contra), despre religii exotice sau despre ateism/liber-schimbism... Iar când bisericile ortodoxe au vrut să se restructureze într-un Sinod istoric, rușii „ortodocși” au sabotat complet mișcarea !

Săptămâna trecută armata rusească a trecut niște tancuri din Transnistria (de fapt ocupată ca și Crimeea!) pe malul drept al Nistrului, în Republica Moldova (pământ românesc...), într-o simulare de luptă „anti-teroristă”. În fond, teroriștii erau chiar cei cu tancurile, exact ca și în Ucraina și Siria!

Poate părea unora, mai prost informați, că lupta noastră pe tărâm spiritual, contra derapajelor culturale și ideologice ale occidentului, concomitent cu lupta contra mârșăviilor ruso-islamice, este perfect contradictorie... Nici vorbă! Dorim să atenționăm cu toată hotărârea asupra faptului că metodele bolșevic-rusești sunt ruinătoare pentru o Uniune europeană, care, prin birocrație, extremism stângist și favorizarea infractorilor politici-ideologici, se poziționează exact în situația unui colonizator de tip asiatic – înafara TRADIȚIEI IUDEO-CREȘTINE care a construit, cu eforturi milenare, ACEASTĂ EUROPĂ!

 

Să nu credeți că toate acestea nu vă ating în vreun fel !! Consecințele faptelor de mai sus se reflectă în modul cum suntem conduși / în relațiile și condițiile economice din țară / în bugetele locale / în starea agriculturii și a alimentației populației / în sustenabilitatea pensiilor noastre / în modul în care pot pătrunde mafiile din est pe teritoriul nostru, ceea ce înseamnă de fapt manipularea scenei politice românești spre interese străine interesului național / și în multe altele ...

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2451

Comentarii

3 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Sigur, cum nu, ne aducem aminte cu nostalgie ; nostalgie ce ne cuprinde gândindu-ne si la raidurile "pacificatoare" ale NATO asupra Serbiei din 1999, intr-o perioada in care americanii aveau alte sentimente fata de musulmani...Era o perioada in care "modelul yugoslav" încă se constituia ca un miracol pentru unele state foste membre ale lagărului comunist....
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

Si mai putini au sesizat ca icoana facatoare de minuni de la manastirea Nicula a fost inlocuita de forte oculte,reactionare si evident antiortodoxe cu una care arata la fel da' nu face nimic.
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

"Turcii au ocupat prin lovitură militară, în 1974, 40% din teritoriul insulei Cipru (stat suveran), .......! Rușii, cu ocuparea Crimeei în 2014, doar au copiat modelul turcesc, ...... Probabil că acum urmează recunoașterea reciprocă a acestor ticăloșii, contrare tuturor tratatelor!" Daca nu urmeaza recunoastrea "acestor ticalosii", v-ati enervat degeaba si ati scris un articol aiurea, d-le Boila?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus