Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Sibianca Daniela Cîrlan a fost jefuită la Rio De Janeiro

Sibianca Daniela Cîrlan a fost jefuită la Rio De Janeiro

Ieri, în jurul orei 14:00, sportivele Paula Claudia Todoran şi Elena Daniela Cîrlan se aflau în zona arenei olimpice de beach-volley şi au remarcat lipsa unui rucsac care conţinea obiecte personale, anunţă COSR, citat de Mediafax.

Ele nu au observat momentul furtului şi nu au interacţionat în niciun fel cu presupusul/presupuşii făptaş/făptaşi. Au contactat imediat un voluntar Rio 2016, care le-a însoţit la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde au completat un raport.

În acelaşi timp, au reuşit să contacteze responsabilul Federaţiei Române de Atletism din cadrul Echipei Olimpice a României.

Şeful de misiune, Alexandru Epuran, s-a deplasat la secţia de poliţie, de unde a asigurat transportul în siguranţă la Satul Olimpic şi obţinerea unei noi acreditări pentru sportiva Paula Claudia Todoran.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Eu una, inteleg a "fi jefuita" in situația in care ești deposedată prin violenta, de un bun ce-ti aparține. In acest caz, mi se pare a fi un banal furt, dar ma rog, probabil ca-s mai proasta...
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

Nu te contrazic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus