Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

ALDE Sibiu: Susținem inițiativa ”prețuri în lei la abonamentele de telefonie”

ALDE Sibiu: Susținem inițiativa ”prețuri în lei la abonamentele de telefonie”

 Organizația de Tineret ALDE Sibiu, prin copreședinte Adina-Minodora Murar, anunță că susține initiațiva legislativă  a copreședintelui  Ionuț Negoi, prin care se dorește ca toate abonamentele de telefonie mobilă sau fixă din România să aibă prețul exprimat în lei. „Avem o monedă națională și, exceptând câteva companii din anumite domenii bine cunoscute - telefonia mobilă fiind cel mai cunoscut exemplu -, operatorii economici înțeleg să se raporteze la leu atunci când își formulează prețurile. Din păcate, unele mari corporații multinaționale funcționează deja în logica financiară a zonei euro, trecând peste un aspect esențial, acela ca prețurile abonamentelor, ale cartelelor telefonice reîncărcabile și ale serviciilor în general, trebuie să fie exprimate în lei, din respect și în interesul consumatorului român”, susține Ionuț Negoi, copreședintele TLDE.

În acest sens, organizația de tineret a Alianței Liberalilor și Democraților va demara o amplă acțiune de informare a opiniei publice și va strânge semnături de susținere din partea cetățenilor interesați de această propunere. Prin intermediul membrilor și militanților ALDE, reprezentanții TLDE vor explica cetățenilor care sunt diferențele dintre costurile exprimate în euro și sumele finale de plată, iar aceștia vor fi în măsură să-și exprime, în cunoștință de cauză, punctul de vedere. Campania de strângere de semnături va fi urmată  de depunerea unei propuneri legislative, prin intermediul grupului parlamentar ALDE.

Campania de informare a TLDE se va desfășura atât în mediile online, dar și în teritoriu, de la om la om, și face parte din strategia liberalilor și democraților de armonizare a legislației cu interesele și dorințele românilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Sustinator al petitiei

Acum 7 ani

Sa sustinem/semnam un proiect de interes national! http://www.petitieonline.com/preturi_in_lei_nu_euro_la_abonamentele_din_romania
Raspunde

Maria

Acum 7 ani

Sun de acord. Susțin proiectul legislativ.
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Alo!? Mai "baietzi" siguri nu sunteți simpatizanții lui Nicușor , nu de alta dar aveți aceleași "programe" in cap?
Raspunde

Dorin Pintea

Acum 7 ani

No, cine-i pesedista mica, mamaie? Sarcina de partid, asa-i?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus