Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

FOTO – Zbor anulat pe Aeroportul Sibiu. Pasagerii au făcut scandal

FOTO – Zbor anulat pe Aeroportul Sibiu. Pasagerii au făcut scandal

Din cauza furtunii de aseară, avionul Wizz Air care venea de la Londra la Sibiu a fost redirecționat către Cluj-Napoca, iar zborul de la ora 19:20 înapoi către Londra a fost anulat.

În urma acestei situații apărute, pasagerii aflați pe Aeroportul Internațional Sibiu și-au pierdut cumpătul și au început să strige și să se manifeste zgomotos.

Reprezentanții Aeroportului din Sibiu spun că situația apărută este independentă de ei și că totul ține de condițiile meteorologice.

”Aeronava de la Londra (Luton) care trebuia să sosească miercuri la ora 18.50 la Sibiu, a fost redirecționată pentru aterizare pe aeroportul din Cluj-Napoca, din cauza condițiilor meteo. Pasagerii au fost debarcați și vor fi aduși la Sibiu cu autocarul. În consecință, zborul W63771, cu plecare de la Sibiu spre Londra, la ora 19.20, a fost anulat. Pasagerii care urmau să se îmbarce se află încă în aeroport, urmând să fie redirecționați spre alte zboruri, în funcție de opțiuni și de posibilitățile operatorului aerian Wizz Air”, au explicat reprezentanții aeroportului, citați de Agerpres.
Martorii spun că a fost nevoie de intervenția Poliției pentru a calma spiritele și pentru a-i liniști pe călătorii nervoși din cauza zborului anulat.

14012051_1086858664695865_308867277_n

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

17 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nene, da' pagubele cauzate de neparticiparea "baciului" la "congres" in capitala britanică, cine le suporta?....
Raspunde

mutu de la manutanță

Acum 7 ani

Păccat că au început cu stângu!
Raspunde

VL-69-BMW

Acum 7 ani

Niste tarani
Raspunde

zzz

Acum 7 ani

la ce bizoni negri sunt in poza, nici o mirare ca au facut scandal
Raspunde

Cosmin Magnificul

Acum 7 ani

indeed
Raspunde

contra zzzz

Acum 7 ani

Daca ai fi fost si tu pe acolo....nu stiu ce bizoni ai fi vazut...normal ca s-a facut scandal....odata ptr banii pierduti ptr transport si timp...nu cred ca ti-ar fi convenit sa stai la ghisee pana pe la 23!!!!
Raspunde

Solomon

Acum 7 ani

Pasagerii sunt indreptatiti sa fie furiosi!Solutia anularii zborului nu-i cea mai buna!Acum vreo luna un avion Lufthansa Munchen-Cluj a fost deviat si a aterizat la Sibiu din aceleasi motive;a asteptat pe pista cu pasagerii la bord si in mai putin de o ora a decolat spre Cluj de unde si-a continuat programul(cu intarziere minima)!Probabil ca oamenii din turnul de control stiu mai multe despre zborul de ieri,mai ales ca n-au lasat avionul sa se apropie la mai putin de 70 de km de Sibiu iar furtuna la Sibiu s-a stins repede!
Raspunde

A

Acum 7 ani

Au ținut avionul in zona Făgăraș 15 minute la altitudinea de ,4300m apoi turnul i a comunicat că nu se intrevede schimbarea vremii încă 30 minute. În timp ce zbura spre Cluj furtuna a trecut de Sibiu . Dacă pilotul avea răbdare putea ateriza la Sibiu.
Raspunde

dancp

Acum 7 ani

inceput cu stingul,wizz draghe daca merge tot asa nu va dau sanse multe la sibiu oricum furtuna nu putea fi prevazuta,dar pasagerii puteau fi dusi la cluj sau mures cu buzul de ce blue air a renuntat la cursa de koln?
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Ce cocalarime, cefe late si burti respectabile fratee :)) Cu astfel de specimene, extrem de vizibile, ne miram ca avem o imagine? Eu nu !
Raspunde

Ana

Acum 7 ani

Va tot luati de cum aratau pasagerii. Important e ca oamenii astia au platit un serviciu, au respectat partea ce li se cuvenea, iar compania aeriana si-a batut joc se ei anuland pur si simplu cursa. Puteau astepta ca nu era tornada, puteau sa gaseasca solutii cat de cat rezonabile, oamenii astia aveau de ajuns undeva, erau persoane cu copii mici, multi veniti din afara Sibiului. In astfel de momente regret enorm ca m-am nascut in tara asta, nu esti catusi de putin respectat, nu gasesti intelegere, nu ai legi menite sa te protejeze. Si parca in ultima vreme tot de stiri nebune avem parte: accidente, nepasare, delasare si las ca merge si asa. Oare pana cand?
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 7 ani

Fă Ană, tu ești blondă fată? Gen?
Raspunde

@@@ana

Acum 7 ani

Ana..pasagerii si majoritatea care vb aici nu stiu ce inseamna rescpectarea normelor de aviatie ...daca pilotul a decis ce a decis...a fost pt siguranta...daar cu cine sa te intelegi..cu niste oameni care nici macar nu citesc politica companiei......cati dintre ei au citit politica cand si-au luat biletul...sau tot biletul fizic?...niciunul de aseara!!! Compania e acoperita de hartii....dar daca romanasii nu stiu sa citeasca tot......cum poate fi compania de vina? ... e partea a doua ca e low cost...
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 7 ani

Ce știe țăranu' ce-I airoplanu'?!?
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Hai bai Basil, zi si tu ceva.....
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 7 ani

Că cam ce?
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Ba, adevaru' ca scandalagii de la coada cred ca h'avionu' mere pe fir, bre :)) D'aia scandalu', mancatias :))) Pai cum ne deviezi fah? Ne bagi pe h'alta linie? :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus