Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

PSD-iștii jubilează. Nu vor avea candidați de la București

PSD-iștii jubilează. Nu vor avea candidați de la București

Pentru prima dată la alegerile parlamentare vor candida doar membri din organizaţiile PSD din judeţe, a anunţat preşedintele PSD Liviu Dragnea, precizând că nu va fi impus niciun candidat din Bucureşti. "Cred că va fi prima dată când nu voi trimite pe nimeni de la Bucureşti în niciun judeţ. Vor fi numai candidaţi din judeţ, din organizaţia respectivă", a afirmat Liviu Dragnea, într-una din emisiunile Antena 3. Liderul PSD avertizează că nu va semna listele pentru alegerile parlamentare fără să discute despre fiecare candidat. Întrebat dacă va avea drept de veto asupra listelor de la alegerile parlamentare, Dragnea a răspuns: "E prin lege în România. Nu o să le semnez ca primarul. Şi eu am curaj să spun asta, pentru că şi eu am fost în administraţia locală. Adică nu o să le semnez până nu discutăm despre fiecare în parte". "Mizăm în principal pe conţinutul şi substanţa programului de guvernare şi pe modul cum vom reuşi să comunicăm cu oamenii", a mai adăugat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Preşedintele PSD a mai declarat că partidul din care face parte va susţine după alegerile din toamnă un premier social-democrat.

La alegerile din urmă cu patru ani, pe listele USL a figurat Sorin Ilieșiu, candidat impus de conducerea USL de la București, dar de către ”aripa” liberală a uniunii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

TALIDA RUNCU

Acum 7 ani

PSD= hexipharma politicii romanesti!
Raspunde

gigi contra

Acum 7 ani

Și cu Ana Birchall deputat de Vaslui cu domiciliul în sectorul 1 București ce veți face?
Raspunde

Odin

Acum 7 ani

Fără figuri sinistre gen Ilieșu pe care sa ștampileze anteniști? Adică se lasa liber la ciolan pentru lipitorii de afișe locali? De asta umbla Cindrea&Co tot beat!
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Nelu cinstea trage la masea bine?:)))) o hi preten cu nea' Bachus de la Apold:))))
Raspunde

Marlanul

Acum 7 ani

ce poza traznita .......oare ce -i spune Cindrea lui Dragnea de el e atat de vesel .......sigur o declaratie de dragoste....."Te iubesc dragul meu " ......binenteles din postura care e .... doar asta putea sa zica
Raspunde

....

Acum 7 ani

poate îi spune vreun banc citit pe acest site...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus