Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Echipa Astra Film caută colaborator (P)

Echipa Astra Film caută colaborator (P)

ASTRA FILM caută colaborator entuziast, dornic să pătrundă în culisele cinematografiei documentare și să contribuie cu munca lui la dezvoltarea acestui demers cultural cinematografic de prestigiu din România.

Poziția presupune activități legate de producția de evenimente cinematografice (Festivalul internațional de film Astra Film Documentar, Astra Film On Tour, Astra Film Junior, Cinemateca Astra Film, Caravana Astra Film etc.) și de producția internă de film documentar. La noi partea execuțională se îmbină cu cea creativă. De aceea, câteva dintre task-urile tale zilnice vor fi:

- redactarea de materiale și operare/completare baze de date

- administrare proiecte, raportare și bugetare

- observarea, recepționarea și obținerea din surse diverse a informațiilor necesare desfășurării evenimentelor

- rezolvarea problemelor (analizarea informațiilor, evaluarea rezultatelor, alegerea soluțiilor celor mai bune)

CERINȚE: - Cunoaștere Limba Engleză minim standard european B2 (condiție eliminatorie)

- Experiența în organizare evenimente culturale constituie avantaj

Mai multe detalii despre înscrierea în concurs găsiți aici http://www.muzeulastra.ro/comunicare/concurs-posturi-disponibile.html (pentru Redactor). Data limită pentru înscriere este 02.09.2016, ora 16:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus