Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Juniorii de la FC Interstar au impresionat la Junior’s Cup Brașov

Juniorii de la FC Interstar au impresionat la Junior’s Cup Brașov

Juniorii de la FC Interstar Sibiu au avut o evoluție excelentă la turneul Junior’s Cup 2016, de la Brașov. FC Interstar a reușit un loc 2 la grupa 2008 și câte un loc 4 la grupa 2007 și 2008.

GRUPA 2008 VICECAMPIOANĂ

Elevii lui Ioan Bulea au ocupat poziţia secundă din 24 de echipe,după victoriile pe linie în cele cinci meciuri disputate în grupă. Interstar a eliminate-o pe Steaua Bucureşti în sferturile de finală şi pe Luceafărul Cluj în semifinale. Din păcate pentru sibieni, au cedat cu 1-3 în finala mare în faţă lui Sport Team Bucureşti.

GRUPA 2007 LOCUL 4

Juniorii antrenaţi de Horaţiu Băra Graeff au pierdut în finala mică a turneului 1-2 cu Cautis Steaua Sudului Bucureşti, ratând astfel podiumul competiţiei la această categorie de vârstă, la care au participat 25 de echipe. Echipa a înregistrat patru victorii, un egal şi o înfrângere, în meciurile din grupă, urmate apoi de o victorie în sferturile de finală, 1-0 cu Junior Craiova, şi de o înfrângere cu 0-3, în semifinale, cu Luceafărul Cluj.

GRUPA 2006 LOCUL 4

Pe poziţia a 4-a din 30 de echipe participante au încheiat turneul juniorii pregătiţi de Daniel Murășan. Cu şase victorii şi un rezultat de egalitate, Interstar a câştigat grupa din care a făcut parte, detronând echipe ca Steaua, Dinamo, Sparta Bucureşti (campioana ediţiei trecute) sau LPS Suceava (locul 3 în România). CSM Vâlcea a fost "victima" din sferturi, însă Corona Braşov şi Scf Tică Danilescu Bucureşti au barat drumul echipei sibiene în semifinală şi apoi în finala mică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

unu obiectiv

Acum 7 ani

nu mai e nici interstarul ce a fost ... juniori si antrenori de duzina... de unde rezultate nene ?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus