Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Vopsea lavabila blackboard: sfaturi de aplicare (P)

Vopsea lavabila blackboard: sfaturi de aplicare (P)

Atunci cand te gandesti la vopsea lavabila blackboard, cel mai probabil te gandesti la incantarea celor mici de a desena cu creta. Ei bine, afla ca acest tip de vopsea nu este destinat exclusiv camerei copilului, iar scrisul cu creta nu este interzis adultilor. De fapt, o poti aplica oriunde in locuinta ta: birou, bucatarie etc. Ai nevoie numai de… creativitate.

Vopsea lavabila blackboard: caracteristici

Vopseaua lavabila blackboard este o vopsea decorativa acrilica de strat final, care transforma orice suprafata intr-o tabla de scris. Datorita compozitiei, acest tip de vopsea este foarte rezistent la zgarieturi, asadar nu trebuie sa-ti faci griji ca se va deteriora. Cel mai mare avantaj al vopselei lavabile blackboard este acela ca aplicarea se face cu usurinta. Are o rezistenta sporita la dezinfectanti si agenti de curatare si, de asemenea, o versatilitate mare de utilizare. Poate fi aplicata pe orice suprafata: • tencuieli; • placi de constructii din gips; • placi de gips; • beton; • B.C.A.; • lemn.

Cum sa aplici vopsea lavabila blackboard

Celor mici le plac culorile la nebunie si, mai ales, sa coloreze. Deseori, spre ghinionul parintilor, peretii se transforma in planse uriase de desen. Pentru a evita astfel de neplaceri, poti aplica vopsea lavabila blackboard in camera celui mic. Astfel va avea la indemana in permanenta un spatiu in care sa-si exprime creativitate, fara ca tu sa fii nevoit sa zugravesti din nou peretii.

De asemenea, daca obisnuiesti sa lucrezi de acasa, o tabla de scris s-ar putea sa-ti fie utila chiar si tie pentru a-ti nota lucrurile importante.

In linii mari, vopseaua lavabila blackboard se aplica similar unei vopsele obisnuite, cu mici diferente. Iata cum se face o aplicare corecta:

1. Aeriseste incaperea Dupa ce ai stabilit spatiul pe care urmeaza sa aplici vopsea lavabila blackboard, este indicat sa te asiguri ca incaperea este bine aerisita, chiar daca acest tip de vopsea are emisii si miros redus.

2. Pregateste suprafata Indiferent ca vei aplica vopsea lavabila blackboard pe intreg peretele sau o portiune mica, este esential sa cureti suprafata in prealabil pentru a indeparta praful sau eventuale pete. La fel de important este si ca suprafata sa fie neteda, astfel ca este recomandata inclusiv slefuirea suprafetei pe care urmeaza s-o aplici.

3. Pregateste si aplica vopseaua Vopseaua se amesteca bine si se aplica cu ajutorul unei role sau pensule in doua straturi finale. Pentru evitarea suprapunerilor vizibile, vopseaua lavabila blackboard se aplica fara intrerupere, ud-pe-ud.

4. Uscarea La peste 20°C si o umiditate aproximativa de 65% vopseaua se va usca intr-un interval de 4-6 ore. Se va usca definitiv dupa 3 zile, iar rezistenta la scriere se obtine dupa 14 zile.

Nu-ti mai ramane decat sa te inarmezi cu creta colorata!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2862

Comentarii

2 comentarii

Misu

Acum 7 ani

Am folosit vopsea blackboard Magpaint albastra si am fost foarte multumit .Multumesc pentru idee dar si celor de la aspazia.ro pentru indrumarile primite
Raspunde

keys Ayaan

Acum 6 ani

No Problem :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus