Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

5 minute din traficul rutier din zona centrală a Sibiului | Video

5 minute din traficul rutier din zona centrală a Sibiului | Video

Strada Avram Iancu, joi, în jurul prânzului. Mașini parcate aiurea, taxiuri, dubițe care descarcă marfă sau aduc colete și un tir care vrea să iasă din Piața Mare după ce a descărcat materiale pentru evenimentul ce va avea loc acolo weekendul acesta. Toate puse laolaltă? Vedeți mai jos.

Notă: Viteza imaginilor a fost mărită de două ori

https://youtu.be/FcbR9z-iZGY

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3097

Comentarii

6 comentarii

lex

Acum 7 ani

o mare parte din taximetre sunt propietatea taximetristilor... la fel si camioanele subinchiriate in sibiu din pacate. nu poti poti da amenzi celui care iti da bani. o afacere demult uitata
Raspunde

IonCristoiu

Acum 7 ani

ce va mai plictisiti voi acolo, la foaia vitelor de pripas ... In loc sa "deranjati" afacerile nesimtite ale alesilor, prin anchete profesioniste, publicati filmulete fie de pe trafictube, fie din filmate din "redactiune". Ziaristii contemporani..pupatori de moaste locale sfinte.
Raspunde

Gheorghe

Acum 7 ani

:) asta nu-i nimic. mergeti pe Papiu Ilarian colt cu Timotei Popovici sa vedeti haos. si e tot central. daca opresc sa descarce marfa 2 sau 3 dubite trebuie sa te strecori ca sa treci. ;)
Raspunde

me

Acum 7 ani

In tarile civilizate aprovizionarea se face la primele ore ale diminetii tocmai pentru a nu aglomera zonele cu magazine. La noi ......la orice ora.
Raspunde

Ionica de la Copsa-Mica

Acum 7 ani

Pai noi nu suntem tara civilizata...Simplu!
Raspunde

Calin Blaga

Acum 7 ani

cate amenzi a dat Politia Locala celor de la Billa care nu respecta orele de aprovizionare stabilite (6-9 dimineata) si blocheaza traficul mereu si pe Avram Iancu si pe Papiu Ilarian? Niciuna.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus