Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Cum să nu “iei țeapă“, dacă vrei să lucrezi în străinătate

Cum să nu “iei țeapă“, dacă vrei să lucrezi în străinătate

Dacă vreți să plecați la muncă în străinătate, printr-o agenție de mediere a forțelor de muncă, trebuie să fiți atenți la unele aspecte simple, care vă ajută imediat să vă dați seama dacă agenția respectivă este una serioasă, sau vrea doar să facă bani de pe urma voastră.

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, un număr tot mai mare de oameni ajung să depună plângere la poliție, considerându-se înşelaţi de aceste agenții.

Iată ce trebuie să faceți ca să nu fiți înșelați, când căutați un loc de muncă în străinătate :

- În cazul în care doriţi să ocupaţi un loc de muncă în străinătate, nu apelaţi la persoane fizice, întrucât acestea nu au dreptul să exercite activităţi de mediere a angajării cetăţenilor români în străinătate, ci apelaţi doar la acele societăţi comerciale cu personalitate juridică, atestate de Oficiul Registrului Comerţului.

- Verificaţi şi identificaţi societăţile comerciale care au ca activitate principală ”selecţia şi plasarea forţei de muncă”, după care, înainte de a apela la serviciile acesteia, adresaţi-vă Inspectoratului Teritorial de Muncă (I.T.M.) pe raza căruia respectiva societate îşi are sediul şi solicitaţi informaţii referitoare la înregistrarea firmei în bazele lor de date, acreditarea şi, după caz, sancţiunile aplicate acesteia. Dacă firma respectivă nu este înregistrată ori i-au fost aplicate sancţiuni, evitaţi-o!.

- De asemenea, tot de la I.T.M. puteţi obţine informaţii cu privire atât la numărul persoanelor care au fost mediate (în vederea ocupării unui loc de muncă în străinătate) de către respectiva societate, cât şi la numărul persoanelor care au fost plasate ca urmare a medierii prin încheierea şi semnarea de către ambele părţi (furnizor=societatea comercială şi beneficiar=persoana care doreşte să ocupe locul de muncă în străinătate) a unui contract de muncă. De exemplu: societatea ”X” a mediat un număr de 150 persoane şi a plasat un număr de 50 persoane; de aici se poate desprinde foarte uşor concluzia potrivit căreia încheierea şi semnarea unui contract de mediere, nu implică în mod obligatoriu şi semnarea unui contract de muncă, respectiv trimiterea în străinătate în vederea ocupării unui loc de muncă.

- La încheierea contractului de mediere, înainte de a semna, citiţi cu atenţie clauzele stabilite de către furnizor şi, după caz, adăugaţi, de comun acord, şi alte clauze pe care le consideraţi a fi oportune (în limita legii, desigur).

- Verificaţi cu atenţie dacă în contractul de mediere este menţionată oferta fermă a locurilor de muncă stabilită de către angajatorul din străinătate (durata contractului de muncă, numărul de muncitori, funcţiile şi meseriile solicitate, aptitudinile sau pregătirea necesară, după caz, nivelul de salarizare).

- O societate ”serioasă” de recrutare a personalului pentru munca în străinătate, nu percepe comision de la candidaţi, ci de la companiile angajatoare.

- Solicitaţi chitanţă pentru orice sumă de bani achitată şi fiţi atenţi la specificaţia făcută cu privire la prestaţia efectuată (ce reprezintă plata).

- Asiguraţi-vă că agenţia de recrutare a forţei de muncă a încheiat, cu angajatorul din străinătate, contractul individual de muncă şi în limba română (obligatoriu).

- Pentru a fi siguri că veţi fi informaţi cu privire la existenţa tuturor documentelor necesare la dosar, este obligatoriu să depuneţi o cerere scrisă în acest sens; în caz contrar, nu veţi fi informat; având dosarul incomplet, nu veţi putea ocupa un loc de muncă în străinătate.

- Accesaţi cu încredere portalul EURES naţional – www.eures.anofm.ro sau EURES european – www.ec.europa.eu/eures - acest portal asigură accesul doritorilor la locurile de muncă vacante pe plan naţional şi european.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

51 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, decât "bogat" intr-o țara straina, mai bine sărac in țara ta, nu credeți?...
Raspunde

Lupu

Acum 4 ani

Asa e doamna ...eu am muscato cu crossborders mi-au dat contract pe o firma bon pe alta si ce crezi politia zice ca inseala legal oamenii. nu dati banii
Raspunde

Mihăilă Iuliana

Acum 4 ani

Dacă vrei sa muncești poți muncii Dacă vrei sa tai frunze la cai le tai acasă in România Oameni buni dacă nu aveți calificate și nici cunoștințe de limba straina găsiți doar munca necalificata Sunt rare momentele când puteți lucra ca și necalificat pe fabrica după care sa va facă calificare Sunt multe firme serioase pe piața dar trebuie sa le căutați cu atenție
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

Tu intrebi cam asa... Decat sarac si bolnav mai bine bogat si sănătos... Ramai aici sarac...
Raspunde

Doru

Acum 5 ani

O teapa originala o puteti avea in relatia cu SC Focus Invest Recruitment din Sibiu, Str. Ioan Budai Deleanu nr 13 A care va ofera iluzii cu numai 640 lei, o chitanta si nu va mai raspunde la telefon niciodata. La sfarsitul perioadei contractuale (60 zile nelucratoare), daca le cereti banii inapoi va vor comunica faptul ca nu ati respectat contractul in ce priveste documentele necesare dosarului (chiar daca la momentul semnarii va confirma ca acesta este complet). Va stau la dispozitie cu povestea mea, 0766625116, Doru.
Raspunde

Costel

Acum 5 ani

evitati firma focus invest recruiment din sibiu....dau tepe cu zambetul pe buze...iti iau banii si nu-ti mai raspund la telefon.nu a plecat nimeni cu ei si cazuri rare iau lasat abandonati prin anglia
Raspunde

Alexandra

Acum 4 ani

Există un număr destul de mare de obligații pe care angajatorii trebuie să le respecte, dintre care cele mai importante sunt: • Să evalueze riscurile pentru securitate și sănătate la toate locurile de muncă; • Să stabilească măsuri de protecție și să asigure toate echipamentele de protecție necesare; • Să țină evidența accidentelor de muncă; • Să asigure supravegherea medicală a lucrătorilor; • Să ia măsurile necesare pentru acordarea primului ajutor, stingerea incendiilor și evacuarea salariați- lor; • Să consulte și să implice lucrătorii în procesul de luare a deciziilor cu privire la securitatea și sănă- tatea în muncă; 6 5 Planul de măsuri de prevenire și protecție; 6 Fișa de măsuri propuse (individuale și colective), comunicate și medicului de medicina muncii, care ia în considerare riscurile profesionale în momentul realizării examinării și reexaminării. • Să informeze și să instruiască lucrătorii cu privire la riscurile pentru securitatea și sănătatea lor și măsurile de protecție și prevenire specifice locului de muncă. • Să asigure resursele necesare pentru aplicarea măsurilor de prevenire și protecție și să realizeze instruirea necesară în domeniul ssm; • Să nominalizeze cel puțin o persoană responsabilă cu aplicarea măsurilor de prevenire și protecție, cu verificarea aplicării acestora și cu raportarea peri- odică, în scris, a problemelor și deficiențelor iden- tificate; • Să ofere resurse de timp reprezentanților salari- aților pentru formare în domeniul ssm, precum și timp adecvat pentru a-și putea exercita atribuțiile, fără diminuarea drepturilor salariale; • Să comunice reprezentanților salariaților deciziile și măsurile de îmbunătățire a condițiilor de muncă, precum și de eliminare sau reducere a factorilor de risc; • Să se consulte cu lucrătorii sau cu reprezentanții lor și să permită participarea acestora la discuta- rea tuturor problemelor referitoare la SSM; • Să ofere reprezentanților salariaților informații pri- vind: evaluarea riscurilor profesionale, deciziile sau măsurile adoptate pentru evitarea sau reducerea riscurilor și să le permită acestora să intervină în rezolvarea problemelor care generează riscuri de accidente și îmbolnăviri profesionale
Raspunde

Andrei

Acum 5 ani

SC Focus Invest Recruitment din Sibiu, Str. Ioan Budai Deleanu nr 13 A o teapa totala am platit 640 lei pe un contract de mediere care nu a dus la nici un rezultat , niste zdrente ordinare le doresc sa isi cumpere de cei 640 lei medicamente
Raspunde

Eugen

Acum 4 ani

Bună seara ! A plecat cineva cu firma Cross Border și Office Recruitment Srl din Sibiu ?
Raspunde

Eugen Alimanescu

Acum 4 ani

"verificati vechimea firmei inainte de a da banu" alo .......... Romania , sa va fie foarte clar, cei care va cer bani inainte sunt tepari. Si 10 euro daca va cer sunt tepari. Cei care ati dat deja 650lei la aceasta firma si trebuie sa plecati pe 17 mai: va vor spune ca nu mai plecati pe 17mai , ca veti pleca pe 30mai , si dupa 30 mai nu va mai raspunde nimeni la telefoane. Si dupa aia vor crea o alta firma cu un alt nume, cu alte numere de telefon, cu sediul in alta parte si vor tepui alti fraieri si tot asha ...... ca astai Romania..
Raspunde

Birloiu Ileana

Acum 4 ani

Bună, a plecat cineva cu Work Cross?Multumesc
Raspunde

Lupu

Acum 4 ani

Teapa crossborders &work si far best print sibiu. te mint ca au si site si de toate si teapa dai banii si nu pleci nicaieri. cine a mai luat teapa sa scrie aici sa vedem cati suntem
Raspunde

Vali

Acum 4 ani

Securitatea și protecția sănătății la locul de muncă Securitatea și protecția sănătății la locul de muncă sunt definite ca o stare a condițiilor de muncă care exclud sau minimizează efectele factorilor periculoși și nocivi în procesul de lucru și în mediul de lucru asupra sănătății lucrătorilor și face parte din protecția muncii. Codul muncii trimite la reglementările specifice privind securitatea și protejarea sănătății la locul de muncă , care detaliază obligațiile angajatorilor și angajaților în domeniul securității și protejării sănătății la locul de muncă. Obligațiile de bază ale angajatorului în conformitate cu actele normative speciale: – îmbunătățirea condițiilor de muncă și adaptarea acestora la angajații săi; ținând seama de cunoștințele științifice și tehnice atinse, – să identifice pericolele și amenințările, să evalueze riscul și să elaboreze un document scris privind evaluarea riscurilor pentru toate activitățile desfășurate de angajați, – să înlocuiască munca intensă și monotonă și muncile în condiții de muncă dificile și periculoase pentru sănătate sau dăunătoare prin mijloace adecvate de lucru, proceduri de lucru, procese de fabricație și îmbunătățirea organizării muncii, – stabilirea procedurilor sigure de muncă, – să elaboreze în scris, să evalueze în mod regulat și, dacă este necesar, să actualizeze conceptul de politică de sănătate și securitate la locul de muncă, care să conțină obiectivele cheie care trebuie atinse în domeniul securității și sănătății la locul de muncă și un program de punere în aplicare a acestui concept, în special în ceea ce privește procedura, mijloacele și modul de punere în aplicare, acest lucru nu se aplică unui angajator care are mai puțin de 11 angajați, – elaborarea și actualizarea, după caz, a unei liste proprii de lucrări și locuri de muncă 1. interzise femeilor însărcinate, mamelor până la sfârșitul celei de-a noua luni după naștere și femeilor care alăptează, 2. asociate cu un risc specific pentru femeile însărcinate, mamele până la sfârșitul celei de-a noua luni de la naștere și pentru femeile care alăptează, 3. interzise angajaților adolescenți, – să încadreze angajații să execute munci conforme cu starea lor de sănătate și abilitățile lor, precum și cu vârsta, calificările și competențele lor în conformitate cu legislația și alte reglementări pentru a asigura securitatea și sănătatea la locul de muncă și pentru a nu permite prestarea unor munci care nu corespund stării lor de sănătate sau vârstei, calificărilor și competențelor profesionale conform legislației și al altor reglementări privind sănătatea și securitatea la locul de muncă, – să acorde angajaților pauze la locul de muncă din motive de securitate și de protejare a sănătății la locul de muncă, – să nu se utilizeze la locul de muncă, în cazul în care lucrătorii sunt expuși unei șanse sporite de vătămare corporală sau a altor efecte negative asupra sănătății, o formă de remunerare a muncii care ar putea pune în pericol siguranța sau sănătatea lucrătorilor în cazul creșterii ritmului de lucru, – să elaboreze o listă a echipamentelor individuale de protecție furnizate, pe baza evaluării riscurilor și a evaluării pericolelor care decurg din procesul de lucru și din mediul de lucru, furnizându-le și păstrându-le gratuit, – să interzică fumatul la locul de muncă în care lucrează nefumătorii și să se asigure de respectarea acestei interdicții, precum și interzicerea fumatului la locul de muncă, – să aibă grijă de siguranța și sănătatea tuturor persoanelor care se află cu cunoștința sa la punctele de lucru sau în spațiile sale, – să controleze în permanență și să impună respectarea legislației și a altor reglementări pentru a se asigura sănătatea și securitatea la locul de muncă, principiile muncii în siguranță, protecția sănătății la locul de muncă și a unui comportament de siguranță la locul de muncă și a procedurilor de muncă sigure, – să informeze în mod regulat, clar și demonstrabil fiecare angajat cu privire la: 1. legislația și alte reglementări în materie de sănătate și siguranță, principii de lucru sigure, principii de sănătate ocupațională, practici sigure la locul de muncă și practici sigure de lucru și verificarea cunoștințelor angajaților, 2. pericolele și amenințările și pericolele previzibile, cu impactul pe care acestea îl pot avea asupra sănătății și cu protecția împotriva acestora, 3. interzicerea pătrunderii în zonele, staționării în zonele și desfășurării activităților care ar putea pune în mod nemijlocit în pericol viața sau sănătatea angajatului.
Raspunde

Adrian

Acum 4 ani

Salutare, eu vreau sa va spun ca in acest momenat sunt in Olanda la munca si am ppecat cu firma Focus Invest din Sibiu si sunt multumit de ceea ce am gasit aici. Am primit banii inapoi de pe taxa platita. Salariul a crescut dupa 3 luni. Sunt foarte bine si la munca. Recomand Focus Invest !
Raspunde

Ciuciu

Acum 4 ani

trombon
Raspunde

Jessica

Acum 4 ani

Buna! Urmează să semnez maine contractul cu ei si imi este cam teamă să nu iau vreo țeapă din cauza comentariilor pe care le-am vazut. Deși mi a dat detalii despre fabrica la care urmează să merg am si sunat dar cei de acolo au spus că nu imi pot da detalii cu privire la firmele cu care ar colabora sa revin cu un telefon peste ora 8 ,dar la noi va fi ora 9 si eu va trebui să fiu deja la sibiu . Dvs ati platit dinainte sa ajungeți la locul de munca? Eu nu vreau sa achit până nu ma vad la locul de munca...
Raspunde

Mirela

Acum 4 ani

Buna ziua, si eu am semnat contract cu ei,dar dupa cate comentarii negative am citit cred ca este teapa
Raspunde

radu

Acum 4 ani

Laura Codruța Kovesi este luată în calcul nu numai pentru funcția de procuror șef european ci și pentru cea de procuror general. Ultima variantă a fost vehiculată în ultimele zile de presa de la Chișinău iar lideri importanți susțin că ar accepta ca fosta șefă a DNA să dețină această funcție în Republica Moldova. Ultima Oră 09:45 Soluția Kovesi! Este dorită pentru funcția de procuror general. Liderii și-au dat acceptul 09:30 Eugen Teodorovici este în alertă. A primit un mesaj cutremurător. "Venim, suntem mulți" 09:15 Mișcare șoc a Laurei Codruța Kovesi! Se pregătește intens: A început sa ia cursuri 09:00 Relocarea depozitului Cargo-Partner din Joița, Giurgiu 08:45 Schimbare radicală a vremii! Urmează trei zile de coșmar: Avertisment șoc 08:30 Scandal monstru la Antena 3! Gabriela Firea, în bătaia puștii 08:22 Toți șoferii vor fi afectați. Anunţ privind legea circulației pe drumurile publice 08:10 Veste imensă pentru români! Din iulie vor circula pe această autostradă Fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin este de acord ca Laura Codruța Kovesi să ocupe funcția de procuror general. Același punct de vedere este împărtășit și de noul premier al țării, Maia Sandu. Scenariul cu Laura Codruța Kovesi procuror general al Republicii Moldova a fost vehiculat de presa de la Chișinău și vine în contextul în care noua alianţă de la Chişinău dintre blocul ACUM şi socialiştii lui Igor Dodon au decis să modifice, în Parlament, legislaţia astfel încât funcţia de procuror general să poată fi ocupată şi de persoane care nu au cetăţenie moldoveană. Maia Sandu, a declarat joi, într-un interviu acordat Epoch Times România, că desemnarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror general ar fi „un scenariu minunat” pentru Republica Moldova. „Ar fi un scenariu minunat pentru noi. Nu ştiu dacă doamna Kovesi ar fi interesată de asta. Şi noi, evident, îi urăm să reuşească să obţină jobul la Bruxelles în Uniunea Europeană. Dar tocmai de aceea am propus modificarea legii. Pentru că vrem să avem cei mai buni specialişti, oameni independenţi de sistemul nostru care foarte mult timp a fost implicat în tot felul de scheme de corupţie”, a replicat Maia Sandu.
Raspunde

Maria

Acum 4 ani

Bună, o agenție serioasa din Sibiu cu plecare în Suedia, îmi puteți recomanda? Dacă exista...
Raspunde

Tepuit Crossborders

Acum 4 ani

Am luat teapa WORK CROSS ...Crossbroders&work si far best print teapa...Doamna aia blonda nare copii acasa? Sa isi ia lumanari la tot neamu...grup de 5 oameni ....RUSINEEEEEE....SA LUATI LUMANRI LA COPII SI LA PARINTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NU MERGETI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

Tepuit Crossborders

Acum 4 ani

DUMNEZEU O SA VA VADA!!!!!! VA ASCUNDETI CA SOBOLANCELE ....SI LUATI BANII LA OAMENII CINSTITI WORK CROSS BORDERS
Raspunde

Simona Mahu Ilie

Acum 4 ani

Buna seara santem un cuplu care a luat teapa cu agenzia Crossbroders din Sibiu am dat cu sotul 1400 Ron haideti oamenii buni sai dam in judecata daca santem mai multi cu atat e mai bine .Noi ar fi trebuit sa plecam pe 5 Septembrie si ne au tot dus de nas.
Raspunde

nicolae

Acum 4 ani

crossbordersandworc dau teapa 1000%, am patit-o pe 18 noiembrie. De atunci nimeni nu mai raspunde. Va invit vineri la ora 9:00 sa ne strangem la iei la firma pe Victoriei la numarul 14 sa le cerem socoteala
Raspunde

Marius

Acum 4 ani

Acuzații de înșelăciune, sute de plângeri depuse la poliție, zeci de plângeri depuse la ITM, amenzi și multe semne de întrebare. Aceasta este povestea unei companii din Sibiu cu care clienții, disperați să-și găsească un loc de muncă bine plătit, sibieni și din alte județe, deopotrivă, au avut ghinionul să se intersecteze și și-au plătit naivitatea în bani cash. Totul a pornit de la o sesizare, un bărbat din București care ne-a contactat pentru a ne ruga să avertizăm potențialele victime ale unei înșelătorii. Firma se numește Focus Invest Recruitment, din Sibiu, și are ca obiect de activitate plasarea de forță de muncă în străinătate. Focus Invest Recruitment este o firmă de plasare a forței de muncă, din Sibiu, înființată în anul 2016 și care, teoretic, intermediază contracte între companii din străinătate și românii care doresc să muncească peste hotare. Are sediul pe strada Bieltz, la numărul 85 B. Anterior, a funcționat pe str. Ion Budai Deleanu 13 A. De la înființare, Focus Invest s-a dezvoltat într-un ritm amețitor. Conform site-ului Ministerului Finanțelor www.mfinante.ro, de la un profit de 36.000 de lei în anul 2016 (aproximativ 8.200 de euro) a ajuns ca un an mai târziu, în 2017, să obțină o cifră de afaceri de 1.665.883 lei și un profit de 1.116.888 Aceasta firma a dat teapa. 2 O firmă de recrutare pentru muncă în străinătate din Sibiu a cauzat un val de nemulţumiri în rândul mai multor oameni din întreaga ţară care ar fi trebuit să plece joi, 25 august, în străinătate dar nu mai reuşesc să intre în legătură cu firma respectivă. Sub denumirea SC Total InfoJob SRL Sibiu, firma pare a avea toate actele în regulă. Cei care au venit din diferite părţi ale ţării să afle ce s-a întâmplat cu joburile promise, dar şi cu sumele de bani pe care au fost nevoiţi să le dea spun că reprezentanţii firmei nu mai răspund la telefon. Atunci când sună de pe un alt număr şi se dau drept altcineva însă, situaţia se schimbă. Cei de la firmă nu doar că răspund dar o şi iau de la capăt cu promisiunile. Lucian şi Camelia Lungu au venit chiar de la Reşita, alături de alţi oameni cu care au intrat în legătură, de la Sighişoara, Brăila şi Piatra Neamţ. Am găsit numărul pe internet, am sunat la ei pentru un interviu şi ni s-a spus să venim personal la Sibiu, ceea ce am şi făcut. Noi am dat 520 de lei pentru serviciile firmei, iar cei de la Sighişoara au dat 320 de lei, aşa că nu înţeleg nici pe ce sistem s-au luat banii. Cert este că banii se iau dar promisiunile rămân doar promisiuni. Ne-au cerut şi copie după buletin şi o adeverinţă că suntem apţi de lucru. Am venit aici, ni s-a promis că plecăm în 25 august aşa cum scrie pe contract, la un loc sigur de lucru, pentru că asta am şi cerut, să plecăm la sigur. Am completat mai multe foi ca să lucrăm la un depozit de fructe şi legume. Asta se întâmpla în 17 august. De luni am tot încercat să sun să văd dacă e totul în regulă, dar nu ni se mai răspunde. Ni s-a părut suspect şi atunci am căutat iar pe internet numele firmei şi am găsit mai mulţi oameni care au luat ţeapă ca şi noi. Căutaţi informaţii despre firmele de recrutare la instituţiile abilitate Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, vine cu o serie de recomandări antifraudă: Le recomandăm tuturor cetăţenilor care doresc să îşi găsească un loc de muncă în străinătate să fie foarte atenţi atunci când aleg firma de intermediere pentru găsirea unui astfel de job. Le recomandăm să verifice statutul firmelor găsite la Registrul Comerţului şi la autorităţile care au acest profil în activitate, să fie foarte atenţi când semnează un contract. Trebuie spus că firma care intermediază obţinerea unui loc de muncă este plătită de către angajator, aşadar persoanele care doresc să îşi găsească un loc de muncă nu sunt obligate să plătească firmei anumite sume de bani pentru viitorul angajator. Cetăţenii trebuie să verifice foarte bine şi chitanţele primite în schimbul unor sume de bani, pentru a putea să verifice concordanţa între serviciul oferit de firmă şi cel oferit efectiv. La un simplu search pe google, primul articol care apare în legătură cu firma fantomă este scris de o publicaţie online din Bihor, iar titlul este foarte sugestiv – „Ţeparul, tot ţepar: Alţi oameni prostiţi că vor primi un job în străinătate”. Mai jos însă observăm că aceeaşi firmă despre care se vorbeşte în articol este promovată şi pe platforme mari aşa cum este bestjobs.ro. Firma a fost înregistrată în data de 20 aprilie a acestui an. 3 Am intrat pe portalul instantei si am constatat ca SC Focus Invest are oarecum putine dosare penale in comparatie cu numarul foarte mare de oameni inselati. Oameni buni nu ezitati si faceti plangeri penale urgent, sa stopam odata activitatea ilegala a acestei firme.
Raspunde

Marian

Acum 4 ani

Salut Va anunt ca am plecat cu firma Crossborders& work după 5 săptămâni de așteptare Am ajuns in Germania , lucram de o luna ai totul este ok Am plecat 19 persoane atunci Recomandam cu încrederea
Raspunde

Doru Dediu

Acum 3 ani

Buna ziua oameni buni, ma adresez voua, celor pacaliti de firma Focus Invest Recruitment din Sibiu, cu adresa pe str. Albert Bieltz iar inainte de aceasta adresa au actionat pe str. Ioan Budai Deleanu: personalul firmei este urmarit penal iar condamnarea cat mai apriga a acestora depinde si de noi. Cei care nu ati adresat plangere penala pentru inselaciune trebuie sa o faceti cat mai curand, pe pagina Politiei Judetene Sibiu. Depinde doar de noi ca acesti indivizi sa fie condamnati iar prejudiciul sa fie recuperat. Doru 0766625116.
Raspunde

Iancu

Acum 2 ani

Buna! Imi Poti recomanda o agentie serioasa pentru ocuparea fortei de muncă în strainatate! Mai mult pe Germania as vrea, München.
Raspunde

Iancu

Acum 2 ani

O agentie serioasă pentru ocuparea fortei de munca in strainatate stie cineva? Multumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus